Haazaall Bende hep kadın doğuma gidiyordum , ama biktimm ilgisizlik vs yanlış teşhisden dolayı büyükşehire gidiyorum .. ayise gunenc
Hatice_mustafa Haazaall Giriş 75 tl canım doğum 2500 sigortam yok ama benim . Sigortası olan için degisiyordur bu rakamlar.
Ikizlerr Haazaall 150 tl ama biz sendika indirimi alıyoruz 120 tl oluyor. Nil hanıma gidiyorum kendisi cok naif ve iyi bi doktor
Hatice_mustafa Haazaall Sende mi bu hastaneyi dusunuyorsunn ? Doktor araştırmasi yaptın mı? Kime gideceksin .?
Haazaall Hatice_mustafa canım ben doğum evine gidiyordum iste bebeğim hakkında olumsuz şeyler söyleyince büyükşehire gittik orda memnun kaldım .. iste doğum ücreti herhalde baya var .. anıt ile ilgili araştırma ysptik internete baya olumsuz tepkiler var bakalimmm
gzm_42 Haazaall bende konyaliyim dogum yaptim ama ayrilamadim burdan buyuksehir hastanesinde yaptim dogumumuda😊
gzm_42 Haazaall ben normal icin yatis yptik sonradsn sezeryana donduk cnm normal 1800 sezeryan 2200 biz 2200 verdik canım
Hatice_mustafa Haazaall Canım olumsuz tepkiler doğum müdahale aletlerinin tam yeterli olmaması. REFİKA SELİMOĞLU 'na gidiyorum ben doktorumdan çok memnunum. Ama REFİKA hoca 33 . Hafta da bir risk olmazsa ben bir risk görürsem kendim gibi guvenebilecegin bir doktora yonlendiricem dedi . Ben herşeyi göze alarak gidiyorum ve çok doğum yaptırıyor. Isının ehliligine güveniyorum.
Havvanurerolll Haazaall anıt hastanesine gidene kadar medovaya gidebilirsiniz doğum ücreti 2300 ya da akademiye gidebilirsiniz paket halinde seçenekleri de var hem. Yani şuan yenidoğan ve kadın Doğum açısından en donanımlı hastahaneler Medova ve Medicana. Bunlardan birisine gitmeyecekseniz bence özele gitmiş sayılmazsınız hele ki anıt Hastanesi aman Allahım korusun 🤧