lazkizi61_ Tgb2310 ben zayıfım ilk zamanlar çok çıkmamıştı karnım iç karnım genişti demekki som aylara doğru sivrilesti sanırım zayıf olmamla alakalı
bulut955 lazkizi61_ bende bu ay doğum yapacağım inşallah her gören erkek diyor karnım var sadece ve sivri 😁 eskiler öyle bilirlermiş cinsiyeti ama benim kız bebeğim olacak söylenilenlerden etkilenmemek elde değil Hamile psikolojisi ile🤷♀️🤔
Leyla9292 lazkizi61_ hiç alakası yok benim oğlan top gibi bir karnım var komşum unda oğlan onunda yaygın ay gibi karnı..vücut yapısı ile ilgili..
lazkizi61_ bulut955 evetya insan hemen etkileniyor nekadar inanmıyoruz desekte sağlıcakla gelsin bebeginiz benimde son 10 gün 🙂🙂
Sudeee07 Canım daha az önce bir doktorun sayfasında denk geldim karın şekliyle cinsiyetin hiç bir alakası yokmuş büyükler hep öyle der ama gebelik haftası, bebeğin duruşu, annenin vücut yapısı etkiliyormuş karın şeklini 😊
Fadik54 Benimde karnım sivri ama kız😊 yan dönüyor bazen yaygınlaşıyor normal olarak. Aslı yok bencede😊
annelikkutsaldir Benim de sivri göbeğim oğlum olacak ama ben 49-50 kiloyla hamile kaldım zayıflıktan da olabilir bilemeyeceğim
Yenianne65 lazkizi61_ canım benim karnımı gören bu kesin erkek derdi ben kendimi erkeğe o kadar hazırlamıştım ki doktor kız deyince bi miktar hayal kırıklığı yaşamadım değil inanma yani doğruluk payı yok
duyguyilmaz Karnim sivri 36+3. 3 ayri doktor kiz dedi ama cevrem karnin sivri bi doguyomus erkekmis diyip geriyolar beni😒
lazkizi61_ duyguyilmaz ya kızdır tabiki bakma herkes konusuyo işte eskiler uydurmuş bise öyle de gidiyo
Aslikagan lazkizi61_ Bana da diyorlar öyle malesef, bende kız bekliyorum oglan mı diyorlar gören, 34 haftalıgım doktor hep kız dedi😁 pembeler hazır canım süpriz yapıp oglan gelirse bilemem giyer pembeleri valla 😁😁😁 kaçııncı haftasın