lazkizi61_ sivri karın erkek yaygın karina kız diyolar bunun nekadar doğruluğu var.. benim kızım olacak nasipse ama karnım sivri çevremden bana diyolar ki bu erkek karnına çok benziyor öyle supriz olabilir die bende böyle şeylere inananasim gelmiyor açıkçası
Deletedmom133 lazkizi61_ benimde sivriydi kızım oldu herkes çok biliyor bir rahat bırakmazlar boş beleş insanlar 😶
kaan lazkizi61_ olur sanıyordum şimdiye kadar şekliyle uyumsuz olanı hiç görmedim ama benim karnım sivri olmasına rağmen kız bekliyoruz. Oğlumda da ayni şekilde sivriydi
Deletedmom2224 lazkizi61_ hiç bir alakası yok tabiki 😊 ilk oğlumda karnım sivriydi bu oğlumda yuvarlak baya enine doğru şişiyor 😊
lazkizi61_ Prensesannesi0 dimi banada saçma geliyor ama genel hep öyle söylüyorlar benimde sivri kız dedim doğumda öyle baleyle karşılaşmam insallah😋😋
lazkizi61_ Deletedmom133 ah içim rahatladı valla daha az önce söylediler bana da hemen post acim dedim :)
Deletedmom133 lazkizi61_ kimseyi dinleme doğursan Da yok akşam bebek kıyafeti dışarda olmazmış lohusa kadin çıkmazmış akşam üstü bebek yıkanmaz ilk tuzuna su atılırmış sakin dinleme kimseyi 🤣
lazkizi61_ beriliceannesi benimde son haftam benimde kız ama karnımın şekline göre söylemler ah bu millet🤗
EmineK45 Bizde 16+5 iz doktorumuz kız dedi ama çevremdekiler değişir o erkek kesin , senin karnın sivri diyorlar 🙄
Tgb2310 lazkizi61_ karnının yapısı tamamen seninle alakalı bi durum teyzemin iç karnı genişti hiç dışarı çıkmamıştı yanlara doğruydu erkek bebeği oldu
lazkizi61_ Tgb2310 ben zayıfım ilk zamanlar çok çıkmamıştı karnım iç karnım genişti demekki som aylara doğru sivrilesti sanırım zayıf olmamla alakalı