Sbl_ Meraba hamiş anneler size bisey sormak istiyorum daha önce prilam dr kullandınızmı hic yda kullanıyomusunuz .😊
Yrnkrm Sbl_ kullandım ama çok hafif bir ilaç yani bana hafif geldi benim çok bulantılarım oluyordu kişiden kişiye değişir
Sbl_ Dilaara inşallah prilam dr bna cok iyi geldi cok bulantim oluyodu benimde insallah iyi gelir sanda verdigi ilac😇
Sbl_ Mucizebekleyis0 tesekür edrim canım doktorum bana bu ilacı verdi bulantı kusma kalmadı😊merak ettim kullanan varmı dye..
Elifeminask 13 haftalk geebeym o ilaci gece 12 de 2 adet aliyorm. Gunde 10 defa istfra ediyordm suan 2 ye dusurdu ise yarams mi sen karar ver tamamen btrmedi bulantilr siddtle devam ediyor sadce kusmalar azaldi
Sbl_ Elifeminask Dilaara Dilaara bana bunu tavsiye etti hicbisey yiyemiyodum sabah hele sadece meyveyle besleniyodum bu ilaca baslayinca rahatca yemek yiyebiliyorum çok şükür..
Aysemustafa ben kullandım canım e gerçekten üşütmediğim sürece faydasını gördüm zaten doktorum yazmıştı ve kullandığım sürece yemek giyebiliyor ve bulantılarım olmuyordu aksi taktirde hiç birşeyi yiyip içemiyordum çikarıyordum sürekli
EbruColak Sbl_ ben 22. Haftaya kadar kullandım çok rahat ettim hem uykuların da düzenli olur 😊 yatmadan önce 2 tane alıyodum içmediğim zaman başlıyodu tekrar
Burcugaz Elifeminask ama bacım doktosum bana dediki prilam dr gece 2 tane al eğerki fayadası olmazsa yine devam ederse bulantın gündüzde sabah ve öğlen olmak üzere birer tane dah al dedi bazı hamilelere hafif geldiği için 4 e çıkarılabilirmiş sayısı 4 teb fazlası iyi değilmiş ama7 belki ondan sana hafif geldi
Dilaara @Sbl inşAllah öyle olur canım mide bulantısı çok zor kendi mutfağımdan tiksindim inan :) nomesıs kullanan yok herhalde bana nden prilam vermedi doktor .d
Nadis_cvk Sbl_ bende kullanıyorum ama kahvaltıdan sonra içiyorum bitane gün boyu çok rahatlatıyor gece içince çok bi göremedim faydasını 🙏🏻
Sbl_ Nadis_cvk sabah akşam aç karnina 1 er tane iciyorum ben tok icildigini bilmiyodum asıl a"çken alınması dha iyi bence..😇
Elifeminask Burcugaz blmiyrm ki o ilaci iciyorm burcu icerken ble geri cikarmamak icin 10 dakika derin nefes aliyorum benm hamileligim hamd olsn cok zor geciyor