Adel001 adm iphone 7 plus bildirimde bebekten mesajda geliyor. Bildirim ama sadece formlarla ilgili. Şu forma göz at falan. Ama yorum cevaplanınca hayır. Sadece bazen uygulamanın başında 1oluyor o kadar. Ama mesaj gibi normal bildirim gibi bildirmiyor yani
Duchess adm forma gelen bildirim Mesajlar gelmiyor banada sadece bebekten gelen mesajlar var İphone 8 plus
Gamze0144 Huawei mate 10 lite kullaniyorum.bebekten msj geliyor sadece onun disinda bildirim mi geliyor yeni duydum.ve ben profilime foto yükleyemiyorum.defalarca kez denedim.herkesin fotosu var ama bi bana mi özel anlamadim.resim yükleyemiyorum 😔
MinnieMouse Benim bir ricam var, esim de uygulamayi kullaniyor babasiyim olarak ama ona anne bildirimleri gidiyor. Buna guncelleme gelse guzel olmaz mii? 🥺
Ybusra Ben 40 +1 oldum ama 41 42 diye decam etmio doğum tarihinin yada son regl değişmesini istio ona görede geçmiş bildirimler devam ediyor 41 ve 42. Hafta yokmu
MinnieMouse adm o sekilde ayarlari yaptik ama yine de anneye gelen mesajlar geliyor nasil olucak bilemiyoruz 💁🏻♀️
Kasim19 Bildirim geliyor ve kapatamıyorum.Ve oldukça rahatsız edici bence .Doğmamış bebeğim ağzından konuşulması hoşuma gitmiyor .Gerçekten tüylerim ürperiyor nasıl kapatacağım
Lindam adm ben Happy Kids uygulamasının şifresini unuttum şifremi unuttum kısmından giriş yapmaya çalışıyorum ama mailime herhangi bir bağlantı gelmiyor şifre değiştirmek için 😕 yardımcı olur mususnuz lütfen