Yelizdemir Pisi benimde öyle iç karınla alakalı olabilir 8 aylığız görenler 4 5 sanıyor ve toplamda şuana kadar 10 kg almışız
Gizem3410 Bhrycl144 21+3 haftalık hamileyim hala karnım tam anlamıyla yeni çıkıyor biraz daha bekleyin bebekle hiç bi alakası yok merak etmeyın tamamen sizin vücudunuzla alakalı
Gnl123 Bhrycl144 15 haftada bendede oyleydi,5 ci aya geçer geçmez fark etdim karnimin çikdigini. Şu anda 23+1 haftaligiz baya çıkdı gömleklerim kısa geliyor.Saklayamayacak kadar belli😄🤗Sizdede 2 haftaya kalmaz çıkmaya bâşlar.
busraa_01 Ozge2441 bebe yağı sürüyordum artık yeni yeni bio oil kullanmaya başladım inşallah işe yarar ama çok geriliyor sanki ne yapsam çatlicak gibi umarım faydası olur
akrky Bhrycl144 benim karnım 32 den sonra cıktı desem 😂 32 ye kadar göbek gibiydi kimse hamile olduğumu anlamıyordu otobüslerde hep ayakta gittim o yüzden 😀😀
Crescent__ Bhrycl144 ne güzel işte koca karın ile Doğuma kadar çok zor.yatması uyuması kalkması bebeğinin kilosu her şeyi normalse bence gayet güzel bi durum😘
Mervecrbg Bhrycl144 bende sürekli karnım büyümüyo diye yakınıp duruyodum şuan 36 haftalığız ve taşıyamıyorum karnımı yani elbet büyüyo acele etmeyin😊
Hagag Bhrycl144 30 haftaya kadar çok anlasilmadi bnde iç karnım büyük Muş kilodads sıkıntı olmadı iri bir bebek