Hande34 Arkadaşlar merhaba,yakın zamanda sada hastanesinde doğum yapan var mı doktorlar sürekli sezaryane yönlendirilyor diyenler çoğunlukta,bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim teşekkürler 🙏🏻
Leylatrkel Hande34 ben orda doğum yaptım 1.5 yıl oluyor ama doktorum başka klinikteydi sezeryan oldum fakat mecburi erken doğum oldu gayet güzel ilgilendiler baktılar diyebilirim
Flybatuoguz84 Hande34 merhaba 6 ay kadar önce kuzenim orda dogum yapti hatice hanima gidiyordu kendi istegiyle sezeryan oldu bende 21 haftaligim hatice hanima gidiyorum memnunum ama dogum hakkinda hic konusmadik daha kesinlikle normal istiyorum 2 dogumumda normal oldu bakalim nasil yaklasacak yakinda kesin emin olurum
Fidan3594 Hande34 memnun musunuz peki ilgi alaka normal doğum mu öneriyor Mete Tarcan I düşündüm ama o doktoru önermiyorlar
Hande34 Fidan3594 ben memnunum 14 haftalık şuan,şimdiye kadar bir sorun yaşamadık.güleryüzlü ve pozitif biri:)
dagdan2020 Cnm bende gökhan beye gidiyorum 2 hamileliğim kkızımı da orda doğum yyaptım gökhan bey normal yaptırmayı tercih etti ama ben korktuğum için kendi isteğim ile sezaryen oldum yani zorlama yok sıkıntı problem yok ise @Hande34
Hande34 dagdan2020 aaa bunu duyduğuma çok sevindim gerçekten💕 ben korkuyordum sezaryena yönlendiriyorlar diye çok teşekkür ederim🙋🏻♀️
miniknokta Hande34 ben de mete beyden 33. Haftama kadar aşırı memnundum ve herkese öneriyordum çok dikkat et arkadaşım olumsuz söylediği bir şey olur seni huzursuz ederse ilerleyen zamanlarda mutlaka başka bir doktora daha danış.. istersen konu ile ilgili açtığım posta seni etiketleyebilirim. benim, çevremin ve buradaki arkadaşlardan bazılarının yaşadıklarını okuyabilirsin 🙏🏻
Fidan3594 Flybatuoguz84 bende baktım İnstagram sayfasına çok pozitif biri Hatice hanım fakat hep sezeryan olması dikkatimi çekti benimde
Flybatuoguz84 Fidan3594 inan hic dikkat etmedim siz boyle diyince ilgimi çekti ilk gittiğimde fikrini sorucam bakalil nasil bi tepkiyle karsilasicam sizlerede yazar im
dagdan2020 @Hande34 iiçini rahat tut cnm allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin ins sen istemediğin ve allah korusun bir şey olmadığı sürece zaten sezaryen tercih etmiyorlar ücret konusuna gelince kizimda doğum yaptığım da normal doğum ile sezaryen aynı fiyatti 2 hamileliğim bakalım ne olcak 😀😀😀
Hande34 dagdan2020 sağlıkla kucağınıza alın inşallah❣️ Ben doğum fiyatını konuşmuştum normal sezaryen epidural farketmeksizin 2400 dediler.ayrıca fotoğraf kuaför oda süslemesi ve lohusa şerbeti de varmış😌🙏🏻
dagdan2020 @Hande34 amin cnm Sağol 2016 yılında kızıma doğum yaptığım da kuaför lohusa şerbeti hiç biri yoktu. Oda süsleme bile doğru düzgün yoktu 2 3 balon kapıya bi kapı süsü o kadardi fotoğraf bile ayrı istersen tutuyordun 1500 tl idi tabi şimdi yılbaşından sonra zam olur mutlaka o 2400 2500 3000 olur 😕😕😕😕
Hande34 dagdan2020 evet muhakkak,oda süslememiz zayıf diye söylediler sizin de aklınızda olsun Allah nasip ederse orada doğum yaparsanız süslemenizi kendiniz götürebiliyorsunuz🥰
dagdan2020 @Hande34 aynen öyle yapcaz artık ne yapalım aaslında süsleme yapmazdim gurbetteyim yalnızım diye fotoğraf ççekimi için yapcam bir şeyler mecbur