Merilani Ben de pco hastasıyım, 2 yıllık evliyim doğal yolla hamile kalamadım,yaş 36 olduğu için tüp bebek tedavisine karar verdik , ilk denememde tutmadı, bu ay 2. Denemem olacak inşallah bu sefer tutunur bebeğimiz🙏🏼Allah tan umut kesilmez.
Jupi Beyzalpay ben de pko’luyum, 55 kg’ydum. Tavsiyem birkaç kilo ver, yediklerine dikkat et, yürüyüş yap. Bana doktor inofolic vermişti folik asit olarak, pko lulara veriliyor genelde. Birkaç ay sonra hamile kaldım.
Bllikli Beyzalpay bende polikistik over hastasiydim size umut olmak için yaziyorum ben 7 gün adet söktürücü kullandım sonra 2 hafta femera kullandım ve ilişkiye gireceğimiz günleri hesapladı düzenli ilişkiye girdik ve ben kiloluyum ve hamile kaldım aylarca ilaç felan kullanmama gerek kalmadi canım iyi bı doktora denk gelmek lazım bide sen zayifmisin hiç dert etme pko olupta hamile kalan çok kişi var
Nalan96 Arkadaşlar, diyetisyen bir arkadaşım var onun tezi için rica etsem bu formu doldurabilir misiniz acaba 😊 makale konusu polikistik over o yüzden araştırma yapıyor ve yardımcı olursanız çok sevinirim 🥰 https://docs.google.com/forms/d/1eU9NWSXUhr7b3-PmDr-vd3lXbGYLlqgT0E-wLieEiKc/viewform?edit_requested=true
Merve2626 Beyzalpay Canım ben de öyleydim ama kendiliğinden oldu kilo ver zayıf olsan bile yani pcos da hamile olmayacaksın diye birşey yok sadece biraz geç olabilir yumurtlama her ay olmadığı için 2 ay yumurtlama olmaz 3. Ay olur yani belli olmuyor pcos sen yeter ki gün aşırı eşinle birlikte ol yumurtlamaya illaki denk gelir
Nisaiste Beyzalpay bende vardı geçen yılın şubat ayında geçmişti sonra bi 10 kilo kadar verince kasım ayında hamile olduğumu öğrendim bol bol haşlanmış yumurta yedim o dönem