Minemasal Dilankenger benim 22+3'de detaylı ultrasonum vardı o zaman 390 gr 26 cm idi. Çok şükür bir sorun olmadığından 1 ay sonra gel dedi yani 26. Haftada gidicem kontrole şuan bende biliyorum. Ne zaman bakıldı en son
Dilankenger Minemasal dün bakıldı canım öyle ç8ktı boy yanlış oluyor çok güvenme diyorlar ama bilmiyorum
Ipek_ozsyhzry handenur1404 doktorum 31 mart dedi ama cok hareketli benim kızım 31 marttan öncede gelebilir dedi :) 😂😂
Songul_6334 handenur1404 Yildizim5 merhabalar ben yeniyim ☺️Bende 21+1 deyim sadece bi kere hastaneye gittim
Betulaks Songul_6334 5. Aynına kadar 1 keremi gittin kontrole bunun 2li 3 lü testleri detaylı ultrasonu var 😯 ben 3. Haftayı zor edıyorum gormek için😀
Songul_6334 Betulaks evet o da cinsiyetini öğrenmeye gittim tahlil falan yaptılar değerlere baktılar doktor gayet sağlıklı dedi şimdiye kadar hiç bi problem yaşamadım çok şükür ☺️
Ddk Bende 20+2 yim şükür artık iyi geçiyor yemek yemek cok güzel. 7 kg verdim 16 haftaya kadar 😪 anca göbeğim hafif hafif çıkmaya başladı. Cinsiyetiniz ne bayanlar ?
Songul_6334 Benimkine doktor kıza benziyor dedi Cuma günü tekrar baktiracaz insallah gösterir kendini 😊
Minigim_ Bizde 23+1 olduk sezeryan olcam o yüzden martin sonunda bekliyorum kızımı 😊😊 zaman geçmiyor gibi bazen allaha şükür hiç bir sıkıntım kalmadı
Dunyammm Kızlar bebek arabası aldınız mı bende 25+3üm.cok kararsızım hangisi daha kullanışlı olur acaba