DuhaninAnnesi mucizemibeklerken17 ben 7.güne kadar iki günde bir yaptım hatta gunum gelmeden de yaptım 😂 kaset testlere inancımı yitirip kanda verdim ama yoksa yokmuş yani 😁 ikinci ayda gecikti 3.güne kadar bekledim öyle yaptım baktım yine negatif artık tekrar yapasim gelmedi sonra da oldum zaten psikolojik galiba ya yada denilen gibi vücut kendini hazırlıyo inşallah öyledir
mucizemibeklerken17 DuhaninAnnesi aynen insan bıkar ya ben ilk aydan bıktım 😂 öyleymiş vücut hazırlarmış kendini. İnşallah önümüzdeki ay mutlu haberler alırız 🥰
Zeynoo21 Tucenur merhaba benımde son adet tarıhım o ama bende bebek gözükmedi ıdrarda ve kan da hamıleyım çıktı doktorum 4 haftadan küçük dedı ondan mi gözükmedı
Belirsiz mucizemibeklerken17 canım aynen vücut kendini hazırlıyor kesin benim 17 gün gecikme olmuştu adet gördüm sonraki ay hamile kaldım☺️
Cerenaslan mucizemibeklerken17 Benimde 8 mayıs son adet tarihimdi 15 hazirana kadar adetim geçtiği için evde test yapmıştım çıkmamıştı en son hastaneye gittim kanda çıkmadı ultrasonda kesede görülmedi hamile değilsin dedi doktor hatta adet görmem için ilaç bile yazdı 10 gün kullandım her içtiğimde inanılmaz ağrım oluyodu bıraktım içmedim. Temmuz başında memlekete gittim 40 gün kaldım döndüğümde hala adet görmemiştim kesin bi hastalığım var diye düşünüyodum çünkü mide bulantısı falan hiç bir belirti yoktu. Geldiğimde evde bi test yaptım hamileymişim 😂😂 hemen hastaneye gittim 11 haftalıktı şimdi 26+3 🥰
mucizemibeklerken17 Cerenaslan ya nasıl enteresan bi hikâye olmuş böyle 🙈 o kadar hassas dengeler ki insan net olarak hiç bişey diyemiyor. Kaldı ki doktorlar, makineler bile böyle yanılıyorsa. Bu resmen mucize işte Rabbimden🥰
Cerenaslan mucizemibeklerken17 Aynen öyle canım bende çok şaşırmıştım 😂 Orda yaptığım onca işe rağmen sağlıkla kaldı kızım benimle ❤️
mucizemibeklerken17 Deda yok canım 2 hafta önce doktora gittim kasık ağrısı yüzünden. Tahliller, muayene falan temiz çıktı
mucizemibeklerken17 Yarın sabah test yapıcam, dua edin bana 😁 hayırlısı elbette, Rabbim gönlümüzdekini hakkımızda hayırlı eylesin 🌸🌸🌸
Minikkuzu mucizemibeklerken17 canım naptın testi yaptın mı? Inşallah hayırlı güzel haberini alırız ❤ bende hâlâ kan tahlili sonucunu bekliyorum bakalım hayırlısı olsun hakkımızda 🤲🏼
mucizemibeklerken17 Minikkuzu yine negatif sonuç canım maalesef 😪 kan sonucun ne zaman çıkacak, hadi hayırlısı inşallah 😊
Minikkuzu mucizemibeklerken17 galiba benimde kan tahlili sonucu negatif.. dün akşam afedersin hafif kırmızı akıntı gibi geldi kendi kendime üstüne görme galiba dedim ama sabah adet başlangıcına çevirmiş gibiydi bu ay da olmadı 🙁 hayırlısı olsun hakkımızda inşallah 🤲🏼
mucizemibeklerken17 Minikkuzu yaa 😪 inşallah önümüzdeki dönem için kıpkırmızı bi çizgi görürüz canım.. Bende regl de yok iyice gıcık oldum 🙄 bakalım hayırlısı ikimiz için de kuzum..
Tlnbrky mucizemibeklerken17 en garantisi kan testi canım kasetler bazen güvenilir olmuyor bide geç döllenme varsa kanda çıkar hemen inşaallah hayırlı haberler alırsın ☺️
Minikkuzu mucizemibeklerken17 hakkımızda hayırlısı olsun canım inşallah bu ay için umidim daha fazlaydı belirtileri yaşıyorum gelmediğine göre vardir diyordum ama yokmuş 🤷🏻♀️
mucizemibeklerken17 Tlnbrky aile hekiminde bi kan testi yaptırıcam artık 😊 ama yok gibi, çünkü hiç belirti de yok 😅
roseee Tuuce7 ben de dün akşam test yaptım eve gidince ama negatif çıktı adetimi 4 gün geçmişti progesteron değerime de 27 sinde baktırmıştım 17.94 çıktı yumurtlamam da oldu bugün acil de kan vericem inş test yanılmıştır kan da ner cevabı bugün almam gerekiyor bugün 5 gün oldu