Kbraygtt mucizemibeklerken17 kaç gün geçmiş oluyor adetiniz tam olarak bi de kan testi yaptırablirsiniz☺️
Suheyla123 MinikTavsanim bebek sagliksizssa vucut onu kabul etmiyirmus rahmin disina atiyormus oyle demisti doktor
Suheyla123 Dusukten 1ay sonra yine hamile kaldim 37haftaligim simdi cok sukur saglikli bi oglum olacak insallah
Mutter Kayraruzgar katılıyorum bende geçen ay 42 de olmuşum bu ay çift çizgi gördüm hatta bugün 🙏🏻 Çok şükür.
DuhaninAnnesi Mutter gerçekten mi bana da sürekli rahim kendini hazırlıyodur diyorlar korunmayı bırakınca afalladı sanırım 🙈 ilk 12 ikinci 6 gun gecikme şimdi 23 aralığı bekliyorum
Minikkuzu Merhaba arkadaşlar benim de son adet tarihim 29ekim_3kasım bu ay hâlâ gelmedi 5 gün gecikti ama test yapmadım yarın direk kan vermeyi düşünüyorum bakalım hakkımızda hayırlısı olsun 🤲🏼
mucizemibeklerken17 Minikkuzu Hakkımızda hayırlısı olsun canım, en son regl hemen hemen benimkiyle aynı. Benim de 6.gün görünüyor. Sonuçtan bizi de haberdar et mutlaka 🤩
Minikkuzu mucizemibeklerken17 aminn inşallah hakkımızda hayırlısı olsun yarın kan vereyim sonucu buraya yazarım mutlaka 🥰❤😘
DuhaninAnnesi mucizemibeklerken17 benimde korunmayı bırakınca ilk ay 12 gun gecikmisti ikinci ay 6 gün gecikti yani bebek istediğimiz için ve ister istemez aklımızda olduğu için bundan etkilenip geciktiriyor olabiliriz yada geç döllenme de olabilir canım inşallah hamilesindir 😊
mucizemibeklerken17 DuhaninAnnesi nasip kuzum ya bakalım ne olacak 🙄 bu şekilde arafta kalma durumu da epey can sıkıcı 😐
DuhaninAnnesi mucizemibeklerken17 biliyorum hemde nasıl ilk aydı bıraktık adet olmadım hamileyim ben diye baya inandirmistim kendimi hatta testler yapıyorum hergun filan tabi hep hüsran en son kan verdim yine negatif 12.günde de adet olunca ağlamıştım 😏 geçen ayda gecikti bu ayda Allah kerim yine gecikirse doktor yolu görünür bana 😊 Allah tez vakitte sana bana ve tüm isteyenlere nasip etsin kuzucum
mucizemibeklerken17 DuhaninAnnesi ayy âmin canım benim 🤲🏻 ben de gecikme olmadan kan verdim negatif çıktı. 3 kere test yaptım negatif çıktı 😁 7. Güne girdik, test yapasım yok artık 🙈😅 seni çok iyi anlıyorum o yüzden 🤗
DuhaninAnnesi mucizemibeklerken17 ben 7.güne kadar iki günde bir yaptım hatta gunum gelmeden de yaptım 😂 kaset testlere inancımı yitirip kanda verdim ama yoksa yokmuş yani 😁 ikinci ayda gecikti 3.güne kadar bekledim öyle yaptım baktım yine negatif artık tekrar yapasim gelmedi sonra da oldum zaten psikolojik galiba ya yada denilen gibi vücut kendini hazırlıyo inşallah öyledir