A_C_04 Aysegl_ amin inşallah Rabbim sanada banada isteyen herkese nasip etsin inşallah Bnmde yarın adet olmam gerekiyor bakalım inşallah olmam
A_C_04 mucizemibeklerken17 inşallah ya tuhaf bu sefer Sabahtan beri aynı degismedi sümüksü kırmızıya yakın bi akıntı
Ysmn2735 A_C_04 kasıklarda iğne batması gibi bi his oluyor cnm en net belirti o ve kasıktan bacagıma tutulmuş gibi kramp tarzı bir agrı olmustu
Aysegl_ Ysmn2735 inanir misiniz bende ayni seyleri yasiyorum ve yine söylüyorum göğüslerimin uclari da göğüslerim de cok hassass :(
Ysmn2735 A_C_04 tamam cnm akıntı olması normal zaten ayrıca yerlesme kanaması olabilir ilk belirti 3 4 damla pembemsi yerlesme kanaması oluyor
Ysmn2735 Aysegl_ Bebek geliyor olabilir cnm😇 bende birkac belirti oldu kasıkta igne batması gibi ve bacaga doğru kramp oldu 2 gün ve gögüs uclarında acı ve uyuşma cok az yerlesme kanaması oldu adete 6 gün varken test yapmistım pozitif cıkmıstı
Eceveannesi A_C_04 miğde bulantısı hemen olmaz cnm erken adetle hamilelik aynı olabikirmesela benim karnım belim adet olcak gibi ağrıdı ama olmamisdim ins hamilesindir ama erken miğde bilanti icin
Ysmn2735 Aysegl_ eğer geç yumurtlama olmuşsa testte cıkmıyo hemen cnm adet geciktiyse bidaha bak derim