kitapkurdu A_C_04 varsa eğer geç döllenme olmuş olabilir. Ben de 38 günde bir adet olurum. Adetin geçmeden test yapma negatif görüp üzülme kuzum. 🙊 inşallah hamilesindir
A_C_04 Mlkkrmtc bnde meral ediyorum dün eşime mesaj attım gelirken al diye kapının önündeyim dedi biraz erken söyleseydin keşke dedi sonra iyiki almamış ya çıkmazsa dedim gecikmesini beklemek istiyorum bilemiyorum dayanamıyorum da🤭🙄
Mlkkrmtc A_C_04 varsa cıkar ben adete 5 gun kala yaptım sılık cıktı 2 gun kala yaptım dırek cıktı cıft cızgı
Zynp01 Oykutoskuzey yaaa nasıl fark etmedin o kadarken. Ben cesaret edemiyorum teste 5 gün geçti yine yapmadım
Deletedmom0093 Zynp01 Benim 4 gun gecikmişti ve test pozitif çıktı hafif bir çizgi belirdi,bence test yapın hemen
Aysegl_ A_C_04 Merhaba benimde göğüslerim de ve uçlarında asiri hassaslik var yarin adet gunum normalde ama ben klomen+ovitrelle catlatma ignesi kullandim yumurtam 19mm olmustu yarinda adet günüm insaAllah hamileyizdir dualarim sizinle🤗❤
A_C_04 Aysegl_ amin inşallah Rabbim sanada banada isteyen herkese nasip etsin inşallah Bnmde yarın adet olmam gerekiyor bakalım inşallah olmam
Aysegl_ Cemrealya_ 5 gun felan gecmesini bekle canim baktin olmuyo git kan testi ver daha emin ol insaAllah hayirli sonucla karsilasirsin🤗😍