Havvacerenn Kibarbaby mutluluğu çekememek mi 😂😂😂😂😂 ay siz çok yaşayın özel bir durum bu paylaşması tuhafıma gitti bunun çekemem.ekle ne alakası var...
Kibarbaby Havvacerenn Burada herkes her istediğini paylaşır bence siz boşverin tuhafınıza giden şeyleri okumayın ☺
eliferdem Prensesannesiiii Yaa ne güzel bn henüz kndim bile tam hissedemiyrum.15+2deyiz.Benim biraz daha zamnım var sanırım
Prensesannesiiii eliferdem merak etme senin de az bir zamanın varmış. Ben tam anlamıyla 19 haftamda başladı hissetmem 😍
MalektElbayti Prensesannesiiii ayyyyyyy maşallah Allah kucagımıza almayı nasib etsin. Erkekler bu konuda çok şaşkın oluyorlar 😊 Meraklı da tabi 😊 Benim 18 + 3 ben hissediyorum ama sahan henüz eşime gösterebilecek kadar hissedilmiyor. Ona anlatıyorum bende acıyor mu diyor 😂 Kıyamam 🤦🏻♀️ Rabbim bizlerede nasib etsin kucagımızada alırız inşallah
Melekzehrakk Valla 30 haftlık hamileyim ama kızım babasına hıc vurmak ıstemıyo heralde tam gel gel vurdu işte demeden elini koyuyo esim ama kızım hemen kesıyo hareketi babasına kıyamıyo heralde 😂😇
Arzuu Şuna özel niye paylaşıyosunuz diyen insan eşiyle ilişkiye girdikten sonra vajinasının ağrıdığını yazmış daha önce 🤦🏻♀️ Hangisi daha özel?🤷🏻♀️
Havvacerenn Arzuu benim ki bir hastalıktı ve fikir almak istedim senin niye zoruna gidiyor anlamadım eşimin beni sevmesi yok dokunurken ağlamasını paylaşmak tuhaf ve herkes fikrini belirtiyor gayet normal. Seni hiç alakadar etmez
Prensesannesiiii Arzuu benim yazdığım çok mu özel yani kimseye denilmicek kadar anlamadım ki 😄 Çok güzel yazmışsın canım bazı insanlar gerçekten saçmalıyo
Arzuu Havvacerenn İSteyen istediğini paylaşır tabiki . Bunun beni alakadar etmedği gibi. Başkasının eşinin ağlaması da seni alakadar etmiyo olmalı. Rahatsız oldum tavrınızdan. Belirttim. 🤚🏻
Prensesannesiiii Havvacerenn seninki hastalıktan dolayı benim ki mutluluktan dolayı yazılmış bişey ozaman ok 🤚🏻
Kurtum Prensesannesiiii benim bebeğim 5 inci aya yakın kımıldaya başlamıştı ama babamız hissedimiyordu tabiki. Kendi babamın doğum gününde bebeğim kuvvetli iki tekme attı hemen kocamı çağırdım elini karnıma koydum ve o da hissetti. ☺ Senin de dediğin gibi çok duygusaldı. Çok hoşumuza gitti. 😍😍