Prensesannesiiii Biz 21 haftalık olduk uzun zamandır eşime kızımızın hareketlerini anlatıyordum ama ona hiç denk gelmemişti. Çok merak ediyordu. Ve dün gece bebeğimiz çok hareketliydi yatarken bak hareket ediyo dedim eşim elini koydu ve o anda bi tekme attı ki adam şok oldu ve ard arda devam etti eşim ağlamaya başladı o an çok duygusal ve çok güzel bi andı 😍❤👼🏻👨👩👧
Havvacerenn Prensesannesiiii kusura bakmayın ama bence bu özel bir durum eşim ağladı bilmem ne niye paylaşma gereği duydunuz ki
Hatce06 Prensesannesiiii ben 21 oldum özellikler oğlum geceleri cok tekme atıyor ama eşim ne zaman karnıma elını koysa atmıyor hemen bırakıyor 😂Biraz babaya gıcıklık yapıyoruz o kadar konusuyor oğlumla ama daha hissedemedi yazık bakalım Ne zaman hissedecek👶🏼💙😂
eliferdem Prensesannesiiii Yaa ne güzel bn henüz kndim bile tam hissedemiyrum.15+2deyiz.Benim biraz daha zamnım var sanırım
Tubaaaa Ayy canm malesef babalar bu durumu cok gec hissediyor 😂 benim 35 haftalik oldu oglum 😍 simdi esime sarilarak yatamiyorum aninda tekme ve hareket etmeye basliyo sirtina filan nereye denk gelirse esim.hissediyor mecburen ben duvara donuk yatmak zorunda kaliyorum 😣😣😣
Deletedmom05 Canım bende tam 21.haftaya girerken hisseti aynen bizde de oluyordu hareketlerini anlatiodum e hani yok diyodu. Tatlı yemistim gel bak dedim aynen bizim oglanda 3 4 tekme atti. Birden bire bi ağladı 😍😍 cok duygusaldi
Prensesannesiiii Deletedmom05 evet evet aynen bizim de öyle oluyordu eşim geldiğinde duruyodu ama dün gece sonunda oda hissetti😍 Sağlıkla alalım bebişlerimizi kucağımıza 🤲🏻👼🏻
Demir 17 haftalığım ben hareketlerini hissedebiliyorum ama eşim hissedemiyor ve deliriyor akşamları eli sürekli karnımda kulağını bile dayıyor garibim🤦🏻♀️😂
brglazgn Haftamdayım toplanıp sertleştiğini hissediyordum ben eşim bir gün işe gidecekken göbeğimin açıldığını görmüş seveyim biraz demiş o sıra da oğluşum toplanığ sertleşmiş sağ tarafımda sol tarafıma falan parmağını sokuyordu anlamak için ona uyandım zaten 😂😂
Prensesannesiiii Havvacerenn evet çok özel bir durum çok heycan verici ve Burda herkes mutluluğunu paylaşıyor. Bebeği için ağlayan bi baba kötü ve ya utanarakmı söyleyeceğim bişey ben çok mutlu oldum ve paylaşmak istedim.
Kurtum Havvacerenn bence sende kusura bakma da paylaşmanın kime ne zararı var ki?? Sevincini paylaşıyor kız yatakodasından mı bahsediyo alt tarafı bebeğinin hareketini söylüyo. İstemiyosan yazmazsın gereksiz yere neden moral bozuyorsun??
Aysealty Eşimde bayadr hissediyor ama dün gece cok hareketliydi ve baya sert vuruyordu uyuyamıyorm cok tekmeliyo dedim elini koydu birden irkildi bişey mi oldu nasıl bu kadar sert vuruyo diye korktu😂dedim her gece böyle ben neden sürekli uyanıyorm😂33.haftaya girdik bizde
anneninbiri Hatce06 bizimkide ilk hep öyle oluyordu bi türlü denk gelmiyordu eşimde oğlum babasına saygılı tekme atmıyor diyordu 😂 ama şimdi 36 haftalık tur atıyor hep hareket ettiği için kaçırma şansı yok çok güzel bi duygu ya çiftler için daha doğmadan hareketlerini hissediyruz rabbim çok büyük 🙏
Ayca-Meleknaz 22 haftalikken hissetmeye basladi. onceden de hissedebikirdi ama tam bak tekme atti diyorum esim elini deyince duruyo yani ona gostermiyodu hareketlerini ama simdi esim gelir gelmez hareketli hele dokundugun zaman icerde halay cekiyo resmen. babasina duskum olacak galiba benim kizim. bu arada 25 haftaligiz 😉😊
Cans Kıskandım ☺☺☺ Bizim babamız Suriye ‘ de 😔 Oğluşum sabaha kadar debelense de hissedemiyor sevdiğim 🤷🏼♀️ Hoş gerçi aldığı nefese şükür ❤ Sağlıklı , keyifli olsunlar da varsın bu duygudan da mahrum kalmış olsun ..
Prensesannesiiii Cans olsun canım üzülme eşinde hissedeceği gün gelir inşallah 🤲🏻 Bebeğini hayırlısıyla kucağına al eşine de hayırlısıyla kavuş inşallah ❤🤲🏻
Minedag Bizimde bayadır çok hareketli oynuyo 24 haftalığız geçtiğimiz hafta hissetti bi kere normalde tam oynuyo gel bak diyorum elini koyuyo bizim oğlan duruyo ama artık kaçınılmaz hala geldi genel olarak hissediyo 😍
Havvacerenn Kibarbaby mutluluğu çekememek mi 😂😂😂😂😂 ay siz çok yaşayın özel bir durum bu paylaşması tuhafıma gitti bunun çekemem.ekle ne alakası var...
Prensesannesiiii [bilinmeyen] sizinkinede maşallah canım. Bizimkide hep bekliyordu bir türlü denk gelmemişti sonunda oldu 🤗😍🤲🏻 Amiiinn inşallahhh❤
SevDin Ben 19-20 haftalarda hissetmeye başladım eşim 21. Haftada hissetti oğluşumuz pazar sabahı 3 tekmeyle hissettirdi kendini babasına çok güzel bir duygu rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah 🙏😊