Kemin eminegizem bi hafta önde bile bugün bana da baş geliş pozisyonunu almış dedi ben kiloya hiç takılmıyorum sağlıkla vaktinde gelsin de zayıf olsun ☺️
eserivgen eminegizem 1 hafta önce gittim tam 30 haftalikti 1650 dedi 40 cm de boyu dedi doktorum şimdi 31 haftaligiz bakalım herşey normal ilerliyor 😊💙
Dilekaydin eserivgen bende 31 haftadayim canim yanliz bir iki gundur akintim oluyor sizlerde de oluyormu. Normalde oluyordu ama bu aralar gelen sari birde hafif su
Esma_Pinar02 26+0'da gitmiştik, 800 gr - 30 cm idi. Şimdi 31+0'ız. Allah'ın izniyle yarın kontrole gideceğiz. 😊 Bel ağrısı ve oradan da ayağıma vuran ağrı ve de ağırlaşmak dışında çok şükür iyiyiz. 🤲
Esma_Pinar02 eminegizem Ben 51 kilo ile hamile kaldım cnm. 54'ün üstünü görmeyen biriydim. İki gün önce 60 kg geldim. Bir de çalışınca gerçekten çok yorucu oluyor. 32'de ayrılsam mı diyorum.😒
eminegizem Esma_Pinar02 ben de aynı durumdayim sen yine iyisin ben 53 ile kaldim 69 olmusum boyum uzun belli etmiyor o kadar ama , ben de iki haftaya çıkacağım iyice agirlastim çünkü