Deletedmom6 Uyarzynp 34+3 olduk. Kasık, bacak , bel ağrım oluyor. Korkuyorum bu gidişle doğum yakın olacak diye.
Tazeanne0134 Natlus inşallah uyursun canım yarın sağlık ocağına gidecem kan verecem bide 🤦🏻♀️ inşallah uyurum
Natlus Tazeanne0134 ayin 10unda benimde gtmem gerek 10unda doktrouma kontrol var. Napcsm bilmiyorum son gidisimiz heralde yinemi kan alicaklr
Tazeanne0134 Natlus büyük ihtimalle alır canım ben ocak ayında sağlık ocağına kan vermem gerekir mi acaba
Natlus Tazeanne0134 gunaydin canim kagida baktimda ac karna gel tahlil yazmislar. Ayin 10u icin ama bana ebe sey demisti. Bu son kontrol dogumdan once son tahliller demisti. Ocak ayinda alincagini sanmiyorim tam olarak haftan kac 34+5 benim
belismomy Bel sırt ağrısı ve bacak aram da yürürken ağrı oluşuyor uyuyamıyorum 3 yaşında kızımla çok zor kimseye gitmek istemiyor napcaz bilmiyorım öğlen o uyurken 2 saat uyuyorım
Tazeanne0134 Natlus benim tam haftam 34+0 canım bugün gittim normalde Istanbul'da yaşadığım için burda da gebelik bildirimi yapmam gerekiyormuş oda 16 aralığa geliyormuş o zaman tekrar gidecem bugün kan almadılar
Natlus Tazeanne0134 anladim canim saglikla gelsinler insallh. Ama 16 aralikta alincak kan sondur demi