Deletedmom6 Uyarzynp 34+3 olduk. Kasık, bacak , bel ağrım oluyor. Korkuyorum bu gidişle doğum yakın olacak diye.
Tazeanne0134 Natlus bende de aynı şekilde canım Guler_ Bende aynı şekilde uyuyamıyorum 🤦🏻♀️🤷🏻♀️ yapacak bişe yok ne yazık ki
Aygnrbasak Doğum öncesi izne ayrıldım annemdeyim agirlasiyorum gittikçe uyku yok zaten ve bu aralar kasiklarimda ağrı batma var
Uyarzynp Mrv_ycgl malesef canım kaynana bozuyor işte Natlus bende aynı durumdayım ama bı yatarak geciremedim hamileliği
Natlus Tazeanne0134 geceleri ozellikle dha cok oluyor gunduze gore gece uyuyamiyoruz gunduzde gozumuzu zor aciyoruz ay hersey zorlasiyor.
Baharkrgc Bel ağrısı yorgunluk bide 3 yaşında kızım var anneme geldim zaten son haftalarım bir hafta burda yatarak dinlenerek geçirmeyi düşünüyorum hem annemde kızımla ilgileniyor benim için iyi olucak evdeyken hiç durmak bilmiyoruz maalesef ev işlerinden
Tazeanne0134 Natlus aynen öyle oluyor canım yapacak bişe yok benim şimdi bile gözlerim kapanıyor ama direniyorum
Uyarzynp Annesine giden kizlar kıymetini bilin. Bende hasta bı kayınvalide var son dakika geldi doğum yaklaştı ona bakıyorum
ddduygu Kızlar bebeklerin hareketleri nasıl sanki benim ki zor hareket ediyormuş gibi korkuyorum bide çok fazla akıntım var