Ezoca SedaveSusam kusuyorsan zorlama . Kek ye mesela yumurta ile yapılıyor nasılsa . Ondan al bu aralar vitamini bence
Ezoca SedaveSusam canım ben ilk başlarda öyle yaptım . Yumurtalı kek kurabiye falan yapıp yedim . Bi sor bakalım
cerrah61 SedaveSusam tek protein kaynağı yumurta değil kuzum ona eş değer olan besinleri araştır onları tüket kendini de üzme 🙂
Selen01 SedaveSusam çırp menemene koy veya patatesli soğanlı yumurta yap yani direk yemektense dolaylıca ye bence 👍
simsekkiz8 SedaveSusam ayni ben hamile kaldigim gunden tiksindim halada adini duyunca bile kotu oluyorum. Bende 20 haftaligim cinsiyyet erkekmi?
Ummugulsum_44 SedaveSusam doğrudur canım amcamın eşide yumurtadan tiksinince hamileyim kesin demiş gerçekten hamile 9 ay hiç yiyemezmiş
Zeyk SedaveSusam proteini sadece yumurtadan almıyoruz alerjisi olanlar ne yapsın? Yiyemiyorsan yemeye zorlama kırmızı et, süt ve süt ürünleri de protein kaynagidir.
Bdjd SedaveSusam beni kokusu rahataiz ediyordu her yer ciy yumurta gibi kokuyor geliyordu bana ama pisince yiyebiliyodum ciyine bakamiyodum halada kek falan yapinca kaynanam kirar yumurtalari😹
Minnosizmmm SedaveSusam bende çok zorlandım tiksindim onun yerine bol bol avakoda ve badem yedim şuan bebeğimin gelişimi gayet iyi doktoruma da söyledim tamam zorlama dedi süt yoğurt peynir bol bol yiyorum ordan eksik kalanı başka şeylerden tamamlıyorum
Busratamer SedaveSusam bende oyle yiyemiyorum 28 haftalık hamileyim ve hamileliğimin başından beri yediğim sayılıdır ama hergün süt içtim Muz yedim bebege yaralı olacak ne varsa yedim cok şükür kilosu boyu gayet iyi