SedaveSusam Kızlar 20 haftalık olduk ama hala yumurta yiyemiyorum haşlanmış ki hamile kalmadan öncede ağzıma sürmezdim yiyince kusasım geliyo kokusu bile beni mahvediyo haftada bir iki kere pişmiş yiyorum oda öğüre öğüre yada yiyip kusuyorum napcam ben ya 🥴😔😔
Gizemabc SedaveSusam bu kadar zorlanıyorsanız yemeyin dert değil🤷🏽♀️ Farklı protein kaynaklarından beslenin. Her gebe illa yumurta yiyecek diye bir kaide yok
Ummugulsum_44 SedaveSusam sürekli değişik deneyin ben salçalı unlu bazen sucuklu melemen şeklinde yiyorum ilk zamanlarda başkası pişirirdi yerdim ama artık kendim yapıp yiyorum şükür tabi bulantıma ilaç kullanıyorum belki etkisi vardır bilemiyorum
SedaveSusam Gizemabc elbette yok ama 1 yumurtadaki protein değeri çok çok yüksek bunu ondan sağlayamadığım zaman ister istemez suçlu hissediyorum
SedaveSusam Deniz__ bende aynıyım normalde domatesli biberli omleti çok severdim şimdi bir lokma alsam çıkarmak istiyorum midem bulanıyo
SedaveSusam Ummugulsum_44 bende ilk 3 ay ilaç kullandım ama yumurta zaten normaldede tiksindiğim bişey hamilelikte hiç yiyemiyorum
Gizemabc SedaveSusam suçlu hissetmeyin, kendinizi yemeye zorlayıp sürekli kusarsanız da bebek bundan olumsuz etkilenir. Çok kustuğum için bir kere lekelenmem olmuştu
Ummugulsum_44 SedaveSusam doğrudur canım amcamın eşide yumurtadan tiksinince hamileyim kesin demiş gerçekten hamile 9 ay hiç yiyemezmiş
Gizemabc SedaveSusam e diyorsunuz ki “bebeğim proteinsiz kalacak diye korkuyorum” tek protein kaynağı yumurta olmadığına göre başka şekilde protein alırsanız bebeğiniz proteinsiz kalmaz🤷🏽♀️
Ezoca SedaveSusam bende önceden de yiyemiyordum hamileykende yiyemiyordum. Ta ki doktor çocuk gelişmemiş her gün yumurta Yemen lazım diyene kadar . Her gün sabah burnumu tıkayarak haşlanmış bir yumurta yiyorum . Yanında maydonoz bolca. Biraz zorla bence . Yumurtadaki protein hiç birinde yok dedi bana .
SedaveSusam Ezoca biliyorum ama yiyemiyorum onun dışındaki herşeyi yemeye çalışıyorum bulantılarım hala devam ediyor yumurtayı yemeyi geçtim kusmak bile yeniden midemi bulandırıyor
Ezoca SedaveSusam kusuyorsan zorlama . Kek ye mesela yumurta ile yapılıyor nasılsa . Ondan al bu aralar vitamini bence
Mervedurak Canım ben hamile kalmadan da yiyemiyodum hala da yiyemiyorum kabuğunu bile soyamıyorum bu halde 32. Haftaya geldik yumurta yemeden de bebeğin başka şeylerden protein alıyo emin ol et tavuk balık kuru bakliyatlar yüksek miktarda protein kaynağı 😊
Semanur5 SedaveSusam önce tereyağını eritin sonra yumurtayı kırın üzerine biraz pul biber misss 😋canım çekti😂