Biannee ayni haftalarda yasadim. Ilki doktor ihmalinden ilac eksikliginden dustu. Ikincide doktorumu degistirip daha ilgili bi doktorla ne zaman yazsam cevap verebilen bi doktorla ilerledim. Kesin dustu dedigim kanamalarim oldu cok sukur. Strest kesinlikle etkiliyor elin karninda sakinlestir kendini ki rahmindeki kasilmalar azalsin strestle artiyormus cunki. 3 4 hafta hic bir is yapmadim sadece sabah kahvaltimi hazirladim sonrasinda surekli yattim esim ne pisirirse onu yedik bazen menemen bazen makarna bazen hazir yapcak biseyyok tuvalete korkarak gittim hep acaba lekelenme oldu mu diye ilaclarini zamaninda koy bn alttan koyuyordum progestani daha cabuk etkili ve yan etkisi olmuyor diye sonra igne verdiyse benim asiri kanama olursa duruma gore miktarina gore ayarla vurdur diye yazmisti ama cok sukur aldigim ignelere gerek kalmadi. Sakin ol atlatacaksin sadece birazcik sabir. Bol dua da onemli doktorum elinden geleni yapiyorsun ama keske teslimiyetimiz de tam olabilir dua et gerisi takdiri ilahi demisti.