Filizcck Fyzaismail yani içerik olarak hamile olmasak bile tüketmemiz lazım ama canımız istiyorsada bişecik olmaz 😅
Kizkalesi Kizkalesi günde beş fincan nescafe içiyorum diyen gördüm sen bir tane iç çok fazla çay tüketme bieşy olmaz 😊
Tugbaklc Fyzaismail onlar yapay kahve tercih etmiyorum.ama.hergun 1 fincan türk kahvesi ya da filtre kahve içiyorum bi zararı olmadi
Mervezumra Fyzaismail ben canim istedikçe iciyorum ilk hamileligimdede ictim simdi yine iciyorum bir sorun yasamadim
Cerenylmzz Fyzaismail arada olacak şekilde bi kaç kere içtim bide avmde starbucksı görünce canım çekiyo arada bi içiyorum son ayda olduğum için biraz daha rahat davranıyorum açıkçası ilk 7-8 ay asla içmedim her türlü zarar ama benim aşerme son ay başladı sanırım ne görsem çekiyo canım 😂😂
Cokokuyan_dorukusunannesi48 Fyzaismail Canın çekiyorsa sütle yarım bardak içebilirsin.Her gün içmen ve günde 1bardaktan fazla çok tüketmen zararlı.
Sesem Hamilelikten önce sabahın köründe zifir gibi kahve içen biriydim canım çok istiyor arada haftada bir iki içiyorum napayım canım ister içmezsem kızımda üzülür içerde annesi için 😀😀
Yldzzyldzz Fyzaismail canm çok isterse içiyorum tabii ki her gün değil ama arada içmekten zarar gelmez bence 🙈