Gizemarss Fyzaismail ben bir kere içtim geçenlerde yagmurlu havalar bana hep neskafeyi hatırlatıyor balkonuma da oturdum ohhhh 😂
Fyzaismail Minnosannis01 anladım canım türk kahvesi her gün olmasada arada bır içiyorum ama nescafede emın olamadım
ezoterik Canim ben nescafe cay cikolata gibi kafein icerikli besinleri tuketmemeye calisiyorum ama türk kahvesi bagimlisiyim gunde 1 fincan türk kahvesi iciyorum sadece canim cok isterse de kafeinsiz kahve aldim 2.fincan olursa da onu iciyorum bence o şekilde yapabilirsin kafeinsiz kahve tuket istersen
Fyzaismail ezoterik türk kahvesını her gün olmasada arada bır içyorum şu an evde kalmadı nescafe var canım cok istedı bilen varsa diye sormak istedım canım öle yapayım😊 saol
Nursimali Fyzaismail ben iciyorum herhangi bi zararinida gormedim gunde 1 fincandan bsey olmayacagini soylemisti doktorum
Saraalp Eskiden çok severdim çay, kahve hamileliğin başından buyana nefret ediyorum , iyi oldu aslında doktorlar günde belli miktardan fazlasını önermiyor
aliayse20 Fyzaismail haftada 2 kez iciyorum bazen 3 oluyo simdiye karr icmiyodum son 1 aydir hep icesim geliyo napim 🙈
Fyzaismail aliayse20 can boğazdan gelir kuzum yediğimiz her seyde illa katkı maddesi bşi var heralde cok abartmadıgımız sürece bşi olmas😊
Misssimsek Fyzaismail canım sana şöyle söyleyim doktoruna ne yemem yada yememem gerektiğini sorduğumda çığ et harici (salam sosis vb) canim ne isterse kola cips de dahil tabiki asiriya kaçmadan yiyebilecegimi söylemişti