Rumeysa-ayse MutluB şuan 33+4 haftalığım suyum fazla bugün kasılmalarım çok olduğu için acile geldim geç saatte ve yatış verdi açılma olduğunu ve doğum sancısı olduğunu söyleyip bebek için ciğer gelişimi iğnesi yapıldı 😞
MutluB Rumeysa-ayse canım çok çok çok geçmiş olsun doğumu erteleyecek serum falan verirler heralde ne yaptılar ?
Gizemabc MutluB ben de 37.1im🙋🏽♀️ Dün doğum iznine ayrıldım. Haftanın başından beri kasıklarımda hep reglden öncesi hissedilen bir sıcaklık biz sızılanma🤦🏽♀️ Yürümek de artık iyice zorlaştı. Bu hafta çok yorgun, halsiz ve isteksiz hissediyorum
cansubsrr MutluB Var kullanıyorum ama artık fayda etmiyor önceden hemen geçiriyordu şimdi bu saatleri ediyoruz 😥
Rumeysa-ayse MutluB eve daha yeni geldim dediğin gibi erteleyici iğne yapıldı birde açılmam varmış 2 cm çok değil Allahtan 2 gece kaldım sonra evde ilaç tedavisi uygulayacak bebek ısrarla geleceğim demediği sürece 37. Hafta sonrası sezaryene hazır ol dedi
MutluB Gizemabc cesaretin varsa kesinlikle normal düşün derim umarım bu yorumumla beni yargılayan olmaz ben normal doğumu bırakın sezaryenden bile korkuyorum ama %80 sezaryen düşünüyorum bebeğim normal gelmek isterse erken bi durum olursa %20lik kısma geçebilirim belki 😂 Sağlıkla gelsinler de 🙏
Gizemabc MutluB nerdeyse her gün dilir değiştiriyorum😅 baştan beri normal doğum istedim; ama doğuma yaklaştıkça korkmaya başladım. Çevremdekiler de sezaryenin rahatlığını normal doğumun sancısına tercih etmemi salık verdikleri için kafam karışıyor.
aygul_ 32+5 uykusuzluktan zombiye dönüştüm resmen 😂 Son 2 haftadır hiç uyuyamıyorum desem 😑 biraz sağ biraz sol sanki kaburgalarım batıyor gibi hissediyorum 😑😑
MutluB Gizemabc bende sezaryen için sonrası ağrılı acılı geçer diye düşünüyordum ama sezaryen olanları dinlediğimde gayet rahat olduklarını söylüyorlar hayırlısı artık 🙏
laboratuvarbebegi1 MutluB belim çok ağrıyor hiç uyuyamıyorum günlük 3 4 saat mide bulantılarım tekrar başladı ara ara sancılarım geliyor kasık ağrım oluyor yürürken zor geliyor göbüşüm çok küçük sanki acaba 1 kg çıkacak nasıl birşey olacak çok merak ediyorum 😌
Syst333 MutluB 35+4 kasık ağrılı bel ağrılı bol tuvaletli mide bulantılı 😔 nstde sancı 2 defa çıktı doktor 4 tane olsa erken doğum riski derdim 2 tane anlamsız benim için dedi ama sonlara doğru çıktı biraz daha dursaydım belki çıkacaktı sancılar çok korkuyorum 37.haftada 17 buçuk saatlik yola çıkcam memlekete gidebilmek için ondanda korkuyorum yolda doğurursam diye 😔😔
MutluB Syst333 gitmeden tekrar nstye git canım benim 33.haftada çıkmıştı sancım serum ve iğneyle durdurdular şükürler olsun
Kizkalesi MutluB ben daha 32+6 dayım ama ağrılardan uyuyamıyorum soluna yatsam sol kolum sol bacağım kalçam uyuşuyor belim ağrıyor keza sağa yatınca aynı şey oluyor. Çok uykum var ama rahat yatamıyorum
S-Anne laboratuvarbebegi1 bende bu durumdayım . Artık ani olan bel ve kasık ağrısı beni oturtmuyor bile.😭😭 İnşallah sağ salim doğurur kucağımıza alırız bebişlerimizi.😙 Bizde 37.1 haftalık olduk 😎
Syst333 MutluB aynen canım 37. Haftada çalışamaz raporu alacağım o zaman tekrar girer hemen yola çıkarız çünkü ailem yanımda olmadan doğum yapmak istemiyorum
Kizkalesi MutluB uykusuzluk çok kötü ya uykum var ama uzanınca canım acıyor, nasıl dayanıcaz bukadar hafta, 🙄