FulyAtik MutluB 36+3üz uyu uyan seklonde geciyor agri sanci illaki var hazir olda dogum bekliyoruz heran
laboratuvarbebegi1 MutluB biz 37 ama 30 haftadan beri bu uykusuzluk sıyırmak üzereyim 5 dakika sağ 5 dakika sol tarafına uyuyorum 😭
FulyAtik MutluB bende öyle düsünüyordum ama 3 gundur asiri kivraniyor icerde azalmadi artti resmen bi bu gece sakin
S-Anne laboratuvarbebegi1 bende bu durumdayım . Artık ani olan bel ve kasık ağrısı beni oturtmuyor bile.😭😭 İnşallah sağ salim doğurur kucağımıza alırız bebişlerimizi.😙 Bizde 37.1 haftalık olduk 😎
Yusufpoyraz MutluB İyi bari tuvaletten çıkabiliyorsun ben tuvaletten çıkıp yatağa geçtiğim an tekrar koşuyorum bir şey de yaptığım yok nasıl oraya baskı uyguluyorsa artık en sonunda tuvalete yatak kurucam😂
MutluB cansubsrr şükürler olsun bende bu haftaya kadar mide yanması olmadı umarım bundan sonra olmaz. Herhangi bir ilacı şurubu yok mu ?
Gizemabc MutluB ben de 37.1im🙋🏽♀️ Dün doğum iznine ayrıldım. Haftanın başından beri kasıklarımda hep reglden öncesi hissedilen bir sıcaklık biz sızılanma🤦🏽♀️ Yürümek de artık iyice zorlaştı. Bu hafta çok yorgun, halsiz ve isteksiz hissediyorum
laboratuvarbebegi1 MutluB belim çok ağrıyor hiç uyuyamıyorum günlük 3 4 saat mide bulantılarım tekrar başladı ara ara sancılarım geliyor kasık ağrım oluyor yürürken zor geliyor göbüşüm çok küçük sanki acaba 1 kg çıkacak nasıl birşey olacak çok merak ediyorum 😌
cansubsrr MutluB Var kullanıyorum ama artık fayda etmiyor önceden hemen geçiriyordu şimdi bu saatleri ediyoruz 😥
MutluB Bitanemiz bende hamileliğin başından beri bel ağrısı çok oluyor o da arada bir bacağıma vuruyor canım