Aysealty [bilinmeyen] 11.hafta henüz erken catlaklar için cnm iyice büyüyüp gerildikten sonra oluyor.ben lierac krem kullandm 33.haftamdayım artık sadece kantaron yagı sürüyorm en doğalı catlak kremleri biraz pahalı oluyor ztn kantaron yagı hindistan cevizi yagı kullanabilirsn
Nebiyeee Aysealty canim kantaron yagini karnina suruyosun dimi zarari olmaz heralde bende kullanmak istiyorum da
bsrtlh [bilinmeyen] bu başlığı açman çok iyi olmus☺ bende 10.haftamdayım doktorum dün 12.haftadan itibaren kullanmaya başlamamı söyledi.. bunun üçün 3 ürün önerdi -Lierac Phytolastil jel -Mustela Krem -bio oil yağ Bende ne yapacağıma karar veremedim henüz
SyhnHtp bsrtlh mustela aldım doktoruma bende lierac mı mustela mı diye sormuştum direk mustela daha organik hem eşimde hemde kızlarımda bizzat kullandık dedi. Bebek ürünleri de çok iyimiş hatta indirimden gittim şampuan pişik kremi losyonu fln aldım şimdiden 🙈
Eliffff bsrtlh lierac kremler madam10 sitesinden indirimli ordan bi bakın isterseniz. Ben 18.haftamdayım sad zeytinyağ sürüyorum şimdi lierac aldım rotasyonlu olarak kullanıcam
Aysealty [bilinmeyen] ben henüz hiç çatlamadım cnm☺Lierac ta emilimi de kolay sürüyorsun hemen emiyo yağlı bi his bırakmıyor hiç bioil var ama onu sevmedim ben yapış yapış kalıyorm onu sürcegime kantaron sürerim dedim😅sen şimdilik kantaron bebe yagıyla falan nemli tut 27.haftadan sonra lierac alır onu kullanırsn o zaman en mantıklısı☺
Melikeznar [bilinmeyen] zeytinyağı ve vazalin de iyi geliyormuş doğum yapan bi arkadasım var bir tane bile çatlağı yok bende denicem
Yesimmm93 Melikeznar vazelın sıkıntılı bildiğim kadarıyla kuzum petroldenmı ne yapılıyormuş araştır öyle kullan
Deletedmom404 [bilinmeyen] canım bende 14. Haftamda bebek yağı alıp kullanmaya başladım bazen aklıma geldikçe sürüyorum duştan sonra mutlaka göğüs uçlarıma ve karnıma sürüyorum şimdi 26+5 olduk çok şükür bi sıkıntım yok henüz 😊
gunaynur [bilinmeyen] eğer vücudun çatlamaya müsaitse ne yaparsan yap engelleyemiyorsun, benim göğüslerim çatladı karnımda henüz bir şey yok, benim doktorum zeytinyağı önermişti.
PembeLia [bilinmeyen] Benim doktorum badem yağı önerdi kremlere boşuna para verme dedi acı badem ve kakao yağı aldım ben haftada 2-3 kez kullan dedi aktardaki satıcı.😊
Aysealty Elms92 kasınıyosan şimdiden basla canım benim şimdi hafif hafif kasınıyo ama elimi sürmüyorum kaşıdıkca cok kötü oluyo diyolar sen günde 2kere yağlan hep nemli tut kasıntıda gidiyo o zaman
anneninbiri [bilinmeyen] benim 34 haftada başladı büyüdükçe yapck bişey olmuyor olacağı varsa oluyor 😂
Aysealty Nebiyeee her yerime sürüyorum desem yeridir cnm😂aksine gayet faydalı zaten zeytinyagıyla yapılıyor aldıgın yerden doğal olmasına dikkat edersen hiç bişicik olmaz☺
Meryemak [bilinmeyen] bio oil ve zeytinyağı kullanıyorum karnım çok çabuk büyümesine rağmen henüz çatlağım yok 22 haftalığım
Elifs Kizlar ben hindistan cevizi yagi suruyorum, krem gibi.bide bugun eczaneden kapsül yağ seklinde E vitamini aldim.onu karistiricam hindistan cevizine.e vitamini cilde baya yararli