Nurak fatma1993 benimde kizim olcak insallah ama bir türlü içime sinen bir isim bulamadim.Suralarda bekleyeyim belki çıkar 😉
bjkesra-1903 fatma1993 🌸Ferhan🌸Feride🌸Benan🌸Züleyha🌸Almila🌸Dilşah🌸Alisa🌸Nergisşah🌸Zülal🌸Elis🌸Seren🌸Sezin🌸Hüma🌸Mihriban🌸Şura🌸Duha🌸Mihrimah🌸Bükre🌸Naz🌸Ada🌸
kaplan3 bıkac gun once bende sordum ve hanımın adını unuttum mihra nur mihrimah demıstı mira nur da karar verdim cok hosuma gıttı🥰kızımın adı elıf melek buda mihra nur okucak ıns
Betulkisa Nehir Mira Defne Hazal Deren Alya Öykü Eylül Masal Ela Kumsal Güneş Cansın mina Akça Aleyna Dilay Ercil İmran Tuana Duru Bu isimlere de bayılıyorum eşim sevmedi hiçbirini belki size bir fikir olur anneler😊
Alin41 Zeynep0661 canım adeni bende çok beğeniyodum anlamıda cennet bahçesi sanıyordum ama değilmiiş yasaklanmış ad demekmiş
irem_altun74 Eslem isminin anlamı Allaha teslim olan demek İkra isminin anlamı İlk Ayettir Oku demek tavsiye ederim canım 🥰
Hzr_7714 Bizde Afra düşünüyoruz insaallah❤ Sahabe hanimlardan. 7sehit annesi. Ayak değmemis temiz ak toprak demek😊