Nururuk @_k _kubranurr_ canım resim atmayı hç bilmiyorum 🤪 ama benim takımım öyle klasik beyaz dantelli falan bişey değil 🤭 her zaman kullanabilecek şeyler, catherine's diye aratırsan lohusam.com da çıkar zaten, tarzını anlarsın, geceliği 135 gibi bişeye almıştım
_kubranurr_ Nururuk ben cekımde dusunuorum dantelı cok severım annem gecen bakmıs 200 lira elbıse alt ust sabahlık
Demet_asik _kubranurr_ yani ne zaman gelecegi belli olmaz bebislerimizin ama babalar daha farkli dusunuyor galiba ocak gibi baslarim ins alisverise
_kubranurr_ Demet_asik aynen valla ama zorlanacaklarını bılmıyorlar ocakta bende cocugun odasına dokap yapmayı düşünüyoruz besıgı kaynanam gıl alacaknoda amelıyat oldu kendımız alacaz gbı mecbur
_kubranurr_ Demet_asik aynen valla ama zorlanacaklarını bılmıyorlar ocakta bende cocugun odasına dokap yapmayı düşünüyoruz besıgı kaynanam gıl alacaknoda amelıyat oldu kendımız alacaz gbı mecbur
Mujde- _kubranurr_ canım ben çocuk odasını boyasını,duvar kağıdını tamamlarım. Bebek arabasını bu gün hallettik. Zıbın,çıt çıtlı atlet,çorap,tulum,bi kaç alt üst takım aldım,ağız mendillerini, bebek bakım çantası,bunları aldım canım şimdilik 🙏🏻🌸
_kubranurr_ Mujde- bı ara kocayla cıvıle fılan gıtsem aldıracamda cıkmıyoruz kıı olmadı yarın bacım la gıderım
Dilekcbk92 Bende 24+3 oldum hanımlar daha alışveriş yapmadım sadece 2 tane hastane çıkışı aldım 5 parça olandan başlamam lazım artık galiba 😊
Nururuk Birde hamile fotoğrafı çektirecek olan var mı aramızda? Çekim için kıyafet önerileriniz varsa öğrenebilir miyim kızlar? Nerelerden alınabilir? 🙄
Nururuk Nurak biz ikeadan aldık takım almadık çok pahalı diyorlar takımlara, beşik, şifonyer, birde alt değiştirme dolabı aldık
Mujde- _kubranurr_ Ben detaylıya girdim fakat saçları falan gözükmedi ama yüz hatları çok net belli oluyor eğer yüzünü gösterirse 🌸
Nurak _kubranurr_ canım ben devlette yaptırdım 10 dakika falan sürdü organları doğru yerleşmiş mi diye bakiyolar sanırsam saç filan demedi cinsiyeti de bı kaç kere sordum öyle söyledi