mucizelerininannesi MelekAli inşaAllah cnm rabbim nasip etsin kolayca seni yormadan. Ben 39+5 'te yaptım doğumu
kyr9324 Duuyguum Benim 6 cm açıklığım vardı kendiliğinden.Ama bebek kanalda değildi.Benim açılmam var diye bana direk suniyle başlandı.Ama senin durumundakilerde propess veriyolar evet
aydemirtas MelekAli oğlum 2.400 gram Dı doktorum zayıf olduğu için kendini itemiyor o yüzden zor olucak demişti 14 saat bekledim 🤦♀️ kilolu bebek daha rahat doğuyormuş
Duuyguum Simsim6 bilmşyorum ki neye göre olduğunu canm ama dr sancıların başlamış dedi bebekte iyice inmiş dedi
Simsim6 Duuyguum benim de sancilar baslamis canim, benimki de suniyle baslaticakmis haftaya kadar gelmezse o yuzden sordum acaba ikisi arasindaki fark nedir diye, hayirlisiyla kavusalim insallah😊
NurGrlek MelekAli kızımı 3.500 doğurdum 38 haftada kuyruk sokumu kemiğim kaydı hala sorun yaşıyorum 4 kilo çok rahat doğuran da var tabi şuan oğluma hamileyim. 37 haftada 4 kilo ölçüldü doktorum çatin çok basık vakumla cekebilirim dedi açıkcasi 4 kilo üstü normal doğum gözüm yemedi çok çektim çünkü bir süre tuvalete dahi oturamadim yatağıma eşim yatiriyordu Yapınız müsaitse normal doğum deneyin tabi herkeste bir olmuyor
Simsim6 Duuyguum birkac gun once gittigimde bakmisti 1 cm acilma baslamis dedi, snde baslamis mi. Kasilma ve karnimin altinda agrilar hissediyorum canim
Duuyguum Simsim6 36 da baktı bana lekelenmem olmuştu açıklık yoktu ama şimdi şehir dışından çıkmak zorunda kaldık burda gittiğim dr bakmadı ama bu dr da ilerleyiş çok iyi güzel bir Doğum olur dedi kafasını sokmuş iyice ilişki sonrasında kasılma oldu ben de baya sık geldi duş aldım pilates topunda zıpladım falan ama geçti sonra