Sweetblonde88 Mervoop 32. Haftada ultrason muayenesi yaptı rahim agzı kapalı dedi 35. Haftada cagırdı o zaman nst istedi. Ocak ortası dogumum. Hazırlıklar tamam sadece cantayı yapmadım.
tubizm Busraae ben de 32 de gittim de almadi nst ye ben de sormadim. almasi gerekiuo muydu ki ya. haftaya gidicem 34 de bi daha belki alir
3406044 Anka386 bana da öyle geliyor İNŞAALLAH sağlıkla sihhatle kucagimiza almayı nasip etsin RABBİM 🙂🥰🤲🏻🧿
Mervoop Ay çok hercanlı şu dopum zamanlarımız gelsede hayırla kucaklarımıza alsak hayırla sağlıkla❤️❤️❤️💙💙🙏🙏🙏
Buglemcagla Mervoop benim 3 ocak görünüyor doğumum ama aralığın 20sinden sonra gelir gibi geliyor bana 😂 odası eşyaları hastane çantası herşeyimiz hazır 37 haftalık olduk bugün 💕 NTS ye 34 de girdim ilk defa sancım vardı 🐞❤
17022020 Deniz_Efe Canım ben şuan 30 dayım 32 de izne ayrıldığım an yıkqyıp hazırlamayı düşünüyorum yakın bi arkadaşım erken doğum yaptı 34 de ve çok etkilendim o yüzden ne olur ne olmaz 😔
Kubuuu1 Mervoop normalde kaçıncı haftada nstye giriliyor ben de 34. Haftamdayim bugün randevum var acaba girer miyim 🤔