BusraAydogan14 Kızlar önerebileceğiniz bebek arabaları neler ? Travel sistemlerden istiyorum ama kullanışlı değil diyorlar sizler ne düşünüyorsunuz?
Esraltay BusraAydogan14 canım benimde daha bu gün geldi bebek arabam henüz kullanmadım ama evin içinde sürdüm biraz çok beğendim yoyko deluxe travel sistem aldım arkadaşım kullanıyor o çok memnundu bende onun tavsiyesiyle aldım hepsi burada dan ama indirimdeyken almıştım şu an biraz pahalı . Bence en iyisi travel sistem .
Selvaelyenn BusraAydogan14 casual cadillac air aldık çok aşırız güzel kullanmadık dha doğum olmdı tbi amaa herkes çok memnun ve arabada zten belli ediyor kendini gayet güzel
Seda_123 BusraAydogan14 Baby care travel sistem aldım evdede sürüyorum çok kolay sürülüyor ve ağır da değil 690.lira çok uygun bence indirimdeydi kaçırmadım hemen aldım https://hizliresim.com/Rg5yR7
BusraAydogan14 Esraltay Görünüş açısından da çok güzel gözüküyor canım bende onlardan düşünüyorum bi kac kişi kullanışsız falan dedi de kafama takıldı
Elfida10 BusraAydogan14 yoyko hantal ve kaba alt kısmı bende casuall Cadillac air aldım istersen onada bi bak canın
Eyomi48 Elfida10 kullandın mi peki canim ben de ondan aldim hatta letgodan aldim satan kişinin bebeği sadece 3 kez kullanmis , araba sifir gibi.boyle olunca acaba diye soru işaretim var.
BusraAydogan14 Elfida10 Selvaelyenn Brnsl Tuuce7 anestezi97 Afratatli Eyomi48 Mrvm005 nghn87 Çok sağolun kızlar hepsini tek tek değerlendiricem😍🙏
Duygucuk Brnsl bende aynısından düşünüyorum. Hafif ve sağlam diye yorumlarını duydum. Hafifliği iyi mi sizcede? Puset içi pedleri falan dolgulu mu ekstra ped almaya gerek var mı? Ve son olarak ne kadara aldınız acaba 😊
Tuuce7 Kiwi Queen Travel aldım ama yüksekmiş benim boyum uzun rahat ederim diye iade etmedim . Umarım rahat olur , ucuzdu , n11 den sipariş verdim sıkıntısız bana ulaştı
anestezi97 Bende Kraft fit 2 travel aldım henüz kullanmadık ama denedik evde ve mağazada gayet kullanışlı görünüyor
Elfida10 Eyomi48 bende kullanmadım canım ama evde test sürüşleri yaptım iyidi inş bi sorun çıkmaz ama görünüşünden belli iyi olduğu
Mrvm005 Kraft solid aldim civilde suanda indirimli diye. Farkli modelleri cok inceledim. Esim yanimda olmadigi zaman 2 parcaya ayirip katlayip arabaya koyamazdim ve o sekilde olan bebekler biraz buyuyup bacaklari sarkinca asagiya sanki demir acitiyormus gibi garip duruyordu yeni travel sistemlerde. Bende o yuzden solidi tercih ettim. Cok cok cok memnunum kullanmadim ama aklimdaki herseyi karsiliyor. Tek tuzla kapanip bebek kucagimdayken diger elimde tek parca bebek arabasini tasiyabilirim ikisi birden agir gelmezse tabi :)) yada suruyebilirim katli bi sekilde. Tasima koltugu da monte ediliyor ayrica kolaylikla yatirip kaldiriliyor sirt kismi falan incelemelisin bnce ve gidip yerinde bakmalisin.
Natlus BusraAydogan14 Bende travel sistemi kullanissiz buldugum ve gordugum kullananlarim dediklerinden anladgim kadaryla normal.bi araba aldim. Civilin sitesinden kraft back cift yonlu araba aldim. Gayet kullanisli tek basima da cok rahat ederim.
Brnsl Duygucuk pedlerini beğendim kadife ben almadım ekstra minder falan. Tek başıma kapatıp açabiliyorum. Ben memnun kaldım geçti kullanmadık daha ama evde kullandım sürekli 😂 1000 liraya almıştık canım biz indirimde