lifewater87 begumseker evet oyle oluyorlar zaten ben de ona sasirdim primanin 0 i ile sleepy nin 1 numarasi ayni olcude
begumseker lifewater87 kg aralığı da farklı ama nasıl Aynı ölçü yapmışlar çok ilginç.. Ben prima pure 1 numara aldım 1 paket 2-5 kg aralığı. Sıkıntı olmaz heralde dimi
Minedy lifewater87 primanın 1 numarası ile sleppynin 2 numarası aynı boyda nerdeyse. Primanın kalıbı büyük. Ama sleepy küçük gelmez görceksiniz.
Yavuzum1202 Bende 1 numara aldım bana da cok küçük geldi Allahtan 80 Li almışım Onuda 1 haftada bitiririz sonra 2 numaraya gecıcem kalıbı diğer bezlere göre küçük molfix yenıdoganla aynı
Simya lifewater87 cnm sleepy ve molfix in iceriği en iyi olanı. Ancak yinede en iyisi Molfix yeni doğan bezi. Bu bebek ürünlerinin içeriği hakkında Detaylı incelemeler var bi göz at istersen mühendisoğlu insta sayfasında
ays_ays lifewater87 stok çok yapma bence Bi tanıdık bizede molfiks bir numara verdi ben direk sleepy 2 numara aldım 3 5 kilo arası çocuğun gelişimine göre hareket et em zaten normalde 42 lisi 29 lira ben internetten takip ediyom 84 lüsü ü 43 liraya aldım
lifewater87 Zeynep1080 yedekte 2 nunaram da var ama 1 de aldim ikisinden de alicam yanima bakalim hangisiyle baslicaz 🤗