Kbra1234 HvvGlKrdl hımmm Şuan için açılma yok yani benim salı günü 1 cm dedi açılma olmuş mudur nişan falan gelmedi ama sarı sümüksü akıntı geliyor sürekli
HvvGlKrdl Kbra1234 hmm bende de akinti bildigin su gibi sadece icinde boyle kremsi sari bir parca oluyor.. Senin acilman olmustur bence canim yaa.. Ben devamli yürüyorum, squat falan yapıyorum bilmiyorum artik ne haldeyiz.. Senin randevun ne zaman bi daha?
HvvGlKrdl Kbra1234 Burada yoktur canim ondan.. Annem de buraya geldi bir hafta oluyo, annemin geldigi gun burada okudum gec kalmis bulundum maalesef..
Kbra1234 HvvGlKrdl çarşamba gidicem aynı dediğin akıntı bende var ama bu nişan mı yoksa değil mi bilmiyorum 🤔
HvvGlKrdl Kbra1234 yok canim sanmıyorum.. Icinde kirmizi cizgiler oluyomus.. Bazilarinin kahverengi oluyomus.. Ben sanmiyorum nisan oldugunu. Ama nisan dogumdan 1 saat önce de gelebiliyomus canim..
Kbra1234 HvvGlKrdl hımm anladım kuzum hayırlısı ile bir doğuralım da ben kime benzeyecek nasıl birşey çok merak ediyorum
HvvGlKrdl Kbra1234 amin tatlım insallaah.. Ben artik benzemesini falan gectim, dogursam yetecek diyorum😅😅
HvvGlKrdl Kbra1234 hayırlısı olsun gülüm ya.. Saglikla gelsinlerde, Rabbim bi avazda kurtarsin insallaah bizi.. Nişan, su gelir zatenn Allah'in izniyle 🙏🙏
HvvGlKrdl Kbra1234 canim bugun gittim ben aciklik yokmus yine sanci cikmadi. Pazartesi bi daha gidecem yine olmazsa bisey suni sanci verirler dedi.Pazartesi günü doluyo çünkü dedi.. Ne yapacam bilmiyorum.. Bi de plasentam kireclenmis baya..
HvvGlKrdl Tubabyk Sezaryen degilse pek garanti olmuyor canimm.. Insallaah senin o zamana gelir 🙏🙏 ben 40+2 yim haka bekliyorum.. 😔😔
HvvGlKrdl Bhraydn bende haftani doldur canim riskli bi durumun yoksa Allah büyük..Doktorun ne diyor? Bi de Yurtdisinda bazi doktorlar bebegi elleriyle dondurebiliyorlar, Türkiye de yok mu acaba doktoruna sorsan belki yapabilir..