Selvi06 Fatma-duru bana bişey demediler işte pazartesi gel dediler 40+4 oluyorum ama hiç açıklık yokken suni sanci almak beni korkutuyo açıkçası 🙊
Fatma-duru Selvi06 beni de korkutuyor açıkcası bana da büyük ihtimal Pazartesi gel derler sancım var ama düzene girmiyor benim su nişan hiçbir belirti de yok yarın ne diyecekler bakalım gene alt muayene yapmazlar inşallah
Selvi06 Fatma-duru benim de sancim falan yok korkmuyorum ben ama alttan muayne ettiler hic acımadı kendimi kasmadım baskı hissettim sadece 🙈 ama tabi bende istemem yapmalarını rahatsız edici bişiy benim için
Fatma-duru Selvi06 bende kasmıyorum kendimi acı hissetmiyorum ama her hafta alt muayenesi de gıcık oluyor hofff vallahi düşünürken bile sıkılıyorum Rabbim hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip etsin
Yaseminakbiyik Bende 39+5 de 6 aralikta dogum yaptim. Hersey normal doguma uygundu fakat suyum geldi. bebek kanala girmedigi icin ve aciklik olmadigi icin acil sezeryana alindim.
HvvGlKrdl Kbra1234 ama dun gece 12 de ne oldu biliyo musun gülüm 😂😂 hesaplama hatasi var diye ben giris yapamadim forma, dogurdum sandi atti galiba beni 😅 bende 1 ocak yaptim dogum tarihini oyle kabul etti 😂😂
Fatma-duru Selvi06 ilk bebek mi sizin benim ikinci olacak aynen ne olacak korkusu insanı yoruyor bu gece sancımız gelse de suyumuz falan gitsek
HvvGlKrdl Kbra1234 40+1 sata gore camim. Doktor dün 40+2 dedi.. Benimde vsr ama az oyle siddetli degill.. Gelip gidiyor.
Kbra1234 HvvGlKrdl benimde şiddetli değil ama seninki kanala girmemiş mi açıklık yok mu ? Bide kuzum hangi hastaneye gidiyorsun esenler medipole miydi ?
HvvGlKrdl Kbra1234 kanalda canim, zorluyomus artik dun dedi doktor. Yok tatlim ben Almanya'dayim. Yarin bi daha gidecem Allah'in izniyle bakalim acilma olmuş mu🙄
Kbra1234 HvvGlKrdl hımmm Şuan için açılma yok yani benim salı günü 1 cm dedi açılma olmuş mudur nişan falan gelmedi ama sarı sümüksü akıntı geliyor sürekli