Sinemozdem Selam kızlar 17+5 günlüğüm hala hareket hissetmiyorum ben 😭 ilk bebeğim normal mi sizlerde durum ne?
Fyzaismail Sinemozdem normal canım biz 20 haftalık olduk daha yenı yenı hıssedıyorum doktorda normal dedı daha erken yanı
aslimutlu1 Sinemozdem gayet normal bende 18. Haftamda sarece bi sehirme hissettim 20 li haftalardan sonra hareketlerini net hissedersin .
Sinemozdem Fyzaismail ya bakıyorum diğer arkadaşlar 15 ten beri hisseden var çok üzülüyorum bende mi anormallik diye😬
Sinemozdem Papatya_anne normal dimi yani çok erken hissedenler de var ama sürekli dinliyorum yok yani hissetmiyorum😬
Duamucizem Sinemozdem vallh bende 15+2oldum gebeliğe dair tek belirtim göğüslerim başka hiç bise hissetmiyorum burda okudukça psikolojim bozuldu 14zhafta da bilr hissettim yazmışlar sürekli elim karnında göğüslerde kendimi dinleyip duruyorum
Sinemozdem Bestte9989 ahahah çok iyiymiş bende dinliyorum kendimi ama yok yani rüyamda görüyorum artık bende mi anormallik diyorum
Papatya_anne Sinemozdem normal kuzum üzülme 19 20 da tam hissedersin benım oglum durmuyor şimdi yerinde masallah 😘 birsey olursa yaz bana sıkıntıya sokma kendıni
Bestte9989 Sinemozdem yok yok küçük daha annesi büyüdükçe şiddeti artiyo 30+5 haftaligiz 1756 Gr olmus anladım ama tekmelerden karnım sallaniyo bazen😂
Medine_1992 Sinemozdem canım ben ilk 17 de hissettim ama 20 den sonra net oluyor sen yazanlara bakarsan 7 haftada hissettim diyenler bile var düşün 😁😁😁😁😁
SedefUygun Sinemozdem 17+5 bende, herkes hissetmeye başlamış sanırım öyle okuyorum ama ben de daha hiçbişey hissetmiyorum anlamadım 😀
Gnl-grb Sinemozdem daha erken cnm 19+5 de hissettim ben ilk sonra bi hatta hissetme dim şimdi maşlah yerinde durmuyor
Celins_ Sinemozdem 18+2 de hissettim minicik baloncuk patlaması gibi. 22 ye kadar normal diyor doktorlar 😘
Ftszgn Sinemozdem ben 19 haftadan itibaren hissettim zayıf olmama rağmen.kilosu olanlar biraz saha geç hissediyor ,sua n 26 haftalığım inanılmaz canım yanıyor bazen