Esra32 Merhaba hanımlar☺22 haftalık hamileyim bi kızımız olucak inşallah ❤ Fakat isim konusunda belirsizlikler yaşıyoruz daha karar veremedik. Anlamına da bakarak koymak istiyoruz. Fikirleriniz var mı?
Esma5825 Esra32 Sağlıkla hayırla kucağına al İnşaAllah 😊 bende kız bebek bekliyorum elizan düşündük ismini uzaktan duyulan ezan sesi demek 🙂
SezinVatansever Hayırlısı olsun canım benim de kızım olacak nasipse biz Arven koymaya karar verdik. Soylu kadın,gecenin prensesi anlamına geliyor. Çok hoşumuza gitti belki beğenirsin ☺ Asel de güzel isim ☺ Çok zor bu isim bulma konusu kolay gelsin 😍
Esra32 SezinVatansever Evet güzel isimler. Daha önce bakmıştım ama benim beğendiğimi eşim beğenmiyor☺ Zor işler dediğiniz gibi 🤩 teşekkürler bu arada sizin de hayırlı olsun😊
Esra32 Esma5825 Mira düşündük biz ilk ama anlamı da arazi filan yani çok anlamı olan bişeye benzemiyor açıkcası😄
SezinVatansever Esra32 çok teşekkür ederim canım 🙏🏻 Benimde eşimi ikna etmem biraz zaman almıştı herkes ismi çok beğenince kendisi de tamam dedi ☺☺
Eminecamus Canım eğer ağır isim istersen şuaara çok güzel bence. Kızım olursa şuuara yada Berra koyarım sanırım