tubizm kizlar gebeliginde tansiyon problemi yasayan var mi? 32. haftadayiz 14/10 lara cikti bi daha da inmiyor. doktorum ilac takibi baslatti. cok korkuyorum :(
hunilimom tubizm benimde ayniydi canım çok dikkat et hatta 16 lardaydi benim ilaçla düştü böyle yüksek devam ederse doğumun erken olur bebeğe zararı var
Bestte9989 tubizm benim hamilelikten önce 10/7 ydi hep hamilelikte hep 9/6 disardaysam 10/6 dusukte sıkıntılı oluyo en ufak biseyde baş dönmesi yapiyo limonlu su dusuruyo tansiyonu hamilelikte icilip icilemeyecegi hakkında çok bi fikrim yok isterseniz bi arastirin derim
tubizm Basaaak kuzum cidden ama hep boyle cikiyo. proteine bakti idrarda cikmadi bisey şükür. basim da agriyo cok. kan akimina bakti onda da bisey yok bebege giden
tubizm Basaaak yok ilk basta da boyle cikiyodu o zaman dr istemisti 11 den yuksek yoktu ilk haftalar.
BeybininAnasi Canım tansiyon çok önemli, biliyorsundur zaten. Sakin olmaya çalış ama sık sık ölç, sık sık doktora git kontrol ettir bebeği. Ve bence sarımsak yut gece yatmadan 🤫
Yusufunannesi_ Benim de ilk haftalarda 9-10 çıkıyordu tansiyonum , 7.ayda tansiyonum yükselmeye başladı 15-16 oldu doktorum ilaç verdi o düzene soktu tabi protein bakıldı o temiz çıktı, 15/10 geçerse acil konuşuruz demişti ama ilaç işe yaradı çıkmadı çok şükür
tubizm hunilimom canim peki alfamet miydi ilaç? sabah akşam bir doz yeterli olmadi dr gerekirse 10a kadar cikiyoruz uzulme dedi
hunilimom tubizm evet canım alamet gün de 3 defa kullanıyordum ben 1 ayda diyet ve ilaçla düzeldi 12 ye düştü ama doğumdan sonra yine 16 lara cıktı 1 ay takip asıldım düştü
Bestte9989 tubizm bence bi araştır kabızlık yüzünden ben içmiştim bi zararını görmedim ama tansiyon dusuruyo abartmadan 1 bardak sabahları icebilirsin belki tecrübeli anneler doğru mu yanlış mı bilgi verir diye düşünüyorum☺️
tubizm Yusufunannesi_ ben gunde 2 kere birer tane aliyorum canim 2 dese belki dusecek ama bekliyorum demesini🙄