Kızlar selam ,
göbek çatlağı için kantaron yağı kullanan oldu mu? Yararı oldu mu ! Deneyimlerinizi paylaşır mısınız ?
♥️🎈

çatladım 😁😁

Alerji yaptı bende dikkat et canım çok çektim sonra

Nouvella nasıl bi alerji yaptı , ben de şimdi kantoron ve kakao yağını karıştırıp kullanıyorum. 25 haftalığım daha çatlama vs olmadı ama bilemedim şimdi. Ama göbeğim bayağı büyük ve gergin

Yellev85 ben devamlı gün aşırı kullandım 30 uncu haftadan sonra yine çatladım harita gibi. Demem o ki çatlayacaksan önüne geçemiyorsun😕

Bende kullandim kizariklik yapti ama suan 30 . Haftadayim catlamadm bkalim catlicammi

Bebek1 canım ben gece yatarken sürüyorum. Yani güneş yada ışıkta kalmadığı için bronzlaşmıyor. Ama arkadaşların dediği gibi sanırım çatlayacağı varsa hiç birşey fayda etmiyor

Gulsunn evet sanırımm öyle oluyor vücut yapısına göre değişiyormuş bende lierac marka krem sürüyorum

Kesinlikle bu çatlamanın bir çözümü yok anladığım kadarı ile vücut yapısı ile alakalı tamamen :(

Yellev85 valla naparsan yap çatlıyacağı varsa çatlıyo şansına canım ben çok güzel çatladım yağlar sürmeme rağmen kendini tutabiliyosan kaşıma karnını

Gulsunn kırmızı döküntü yaptı kaşıntıdan hastanelik oldum Allah kimseye göstermesin zor günlerdi dikkat edin aman çatlamayacağım diye kaşıntıdan çatladım

Merve1091 kesinlikle buna katılıyorum yağ da kullandım krem de aldım sonra bi sabah uyandım ki catlamisim