doga07- UmudumOldun bizde ayni şekildeyiz bir belirti arıyorum sürekli.Bir de gaz problemim var bu ara
tugceavkrn UmudumOldun Aralık bebekleri anneleri fazla zorluyor cidden,bende 37+5 oldum ne ağrı ne sızı bi çatı ağrısı yaşıyorum o da normal ama doğum ne zmn olucak bakalım 😄
Beyzanurlina UmudumOldun son 4 gundur sol bacak aramda ınanılmaz agrı var alttan baktılar açılma varmı dıede yoktu ama cok agrıyo dönemiyorum yatakta resmen yaa 😩😩😩
UmudumOldun doga07- bende belirti arıyorum . Özellikle geceleri belime çok sancı giriyor ama gündüz hicbirsey yok m
UmudumOldun Gizemabc sağlıcakla gelsinler inşallah 🙏😊 ben 36dan beri doğurma havasindayim ama artık dogurmicam havasindayim😅😅
Gamzeli_03 tugceavkrn bende 37+4 haftamdayim doktor en az iki hafta dedi Bebek büyüdükçe yeri daralıyor hareketleri can yakıcı oluyor hayırlısı birde kaşıntı belası çıktı gebelik alerjisi imiş Rabb'im sağlıcakla kavuştursun yavrularımıza
cinaroglusinem tugceavkrn çatı ağrısı dediğiniz vajina ağrısı mı 🙈 bende 37+4 üm gün içinde çok kasılmam oluyor ve doktor 3 gün önce çatı muayenesi yaptı o zamandan beri aşırı ağrım var orada
Beyzanurlina UmudumOldun cocugun aşşa baskı yaptıgını söledi doktor ama sadece sol bacagımın arasında agrı var iki taraflıda deyil yürürken bile zorluyo artık
Gokcenur Beyzanurlina benim iki tarafta da aynı ağrı var bugün evi süpürdüm ondan mı bilmiyorum ekstra belim de ağrımaya başladı :/
Seb19 Bizde tam 39 haftalık olduk ama ne gelen var ne giden kesinlikle Aralık bebekleri çok inatçı 🤔☺️
Skn23 UmudumOldun 38 bende bekliyorum bakalım gram bi belirtim yok😁 size ne dedi doktor daha ne kadar bekletecek normal için . Sezeryann olsun falan diyor mu
Btldrcn Skn23 ben de 38+5 den beklemede olanlardanım 🙍🏼♀️ Aralık bebekleri Nazlı olacak sanırım ara sıra kasık ağrımdan başka belirtim de yok bugün kontrolüm var bakalım napıyor kuzucuğum 🥰
UmudumOldun Skn23 ben dedim 39u doldurunca sezeryan oliyim gelmezse diye ama doktorum çok normal dogumcu . O yüzden 41e kadar beklicez duruma göre sonra suni vericek hala gelmesse sanırım 😔 . Bakalım yarın kontrolüm var
Brcbrcbrc Btldrcn bende 38+5 im 😊 bugün nişan denilen akıntım geldi ama sancım yok henüz. Yarın bizimde kontrolümüz var. ne yapiyormus sizin bebiş gittiniz mi ☺️
duyguyildirim UmudumOldun bizde 39 haftalık olduk bugün kızımla. nazlanıyor gelmeye sanırım 😊 Sağlıkla gelsin bebişler🥰
Nefesim15 UmudumOldun 39+3 sancılar hafif hafif geliyor ama yalanci sancı deyip geçiştiriyorum Allahım en hayırlı zamanda kucağımıza almayı nasip etsin korkularım artıyo 😂😂
UmudumOldun Nefesim15 o sancılar hep gece oluyor bende. Nstye gece baglasalar belki doğuma alırlar beni 😅
Skn23 UmudumOldun ya şimdi kendi sancın kendi açılman olmayınca suni sancı da bazen etki etmiyor ondan kormuyorum bende allah büyüktür
Skn23 UmudumOldun bi sakınca görmüyorsa beklersin canım ha artık gelmiyor diyince tekrar konuşursun sezeryan için ama gelir o zamana kadar heralde ya