Gizemdiyarilaslan Sema12 4 kilo çok iyi canım ne dikkat ediyorsun çevremdekiler daha 4 ayda 6 7 kilo almıştı
Sema12 Gizemdiyarilaslan olsn cnmm en fazla 2 kili daha almaya odaklandm bird dogmdn snra diyetle ugrasmak istemiorm zaten gorunrd kili almadm dogmdn hemen snra ayni kiloma donerm ama dkkat etmezsem aliyorm hc degilse bebege yarayan seyler tuketiorm hemd kilo kntrolu sagliorm 😊👍
Gizemdiyarilaslan BeybininAnasi olabilir canım ama benim şeker testinde kan değerlerim biraz yüksek çıkmış belki ondan alamıyorumdur ben kilo ama gayet karnım var
Gizemdiyarilaslan Yvznannesi gerçekten mi o kadar kilo çıkıyor mu eşiyle suyu aaa bak bunu ilk defa duydum ya fazla bişeyde bilmiyorum açıkcası buradaki doktorlar ilgilenmiyor bilgi vermiyorlar
Yvznannesi Gizemdiyarilaslan ben öğretmenim ve her konuyu araştırırm sizde öyle yapın mutlaka. Bu dönemlerimız de Etrafımizda bilinçli bilinçsiz herkes konuşur. Daha rahat atlatmak için doğru bilgilere siz erisin😍
Hamileanneler_25 Gizemdiyarilaslan doğurana kadar alırım daha . 65 kiloydum hamile kaldıgmda bulantılardan yiyemeyince 8 kilo verdim 3.5 ayda 57 kiloya düştüm şimdi 65 oldum yani eski kiloma geri döndüm 😂
Gizemdiyarilaslan Sema12 bebeğe muz çok yarıyor canım ya ben ilk zamanlar hep muz yedim başka bişey yemezdim bulantıma bile iyi gelirdi kilo kilo muzlar alırdık artık bebeğin kilosu muzla 404 gram olmuştu bakalım şimdi ne kadar 😊
Gizemdiyarilaslan Hamileanneler_25 valla bu aya kadar almadım da vermedim de derken bulantımın olmadığı dönemde verdim ama 1 kilo bebeğin aldığını biliyorum şeker sorunu çıktıda
Sema12 Gizemdiyarilaslan aynen cnmmmuz , kasar peyniri yumurta hergn tuketiorm bnlari gercekten gzel gelistrio bebegimi 😊🤲