Elifaka Bayanlarr gece itibariyle 24 haftalik oldum soda icmem de bi sakinca var mi acabaa 🙄 ilk bebisim de doktor ic diodu ama midem cok kotu kramp sislik gibi bise oluyoo noldu anlamadim 👀
SedaveSusam Elifaka içmende bir sakınca yok canım hatta bebek için faydası bile var günde 1 tane içmenin
Rojda35 Elifaka günde 1 tane sade içebilirsin canım zararı yok merak etme benim migdemde reflü oldugu için ben günde bazen 2 tane içiyorum doktora sordum bi zararı yok dedi
Raniniii Elifaka 1 tane icebilirsin gunde ama kendini takip et kimi insanda ödem yapiyor kimisinde odemi azaltiyor bana dokundu mesela ödem yapti o yuzden tuketemiyorum bilgin olsun
Bilgeninannesi Günde 2 tane içiyorum doktor herkese öneriyorum dedi. Soda sayesinde magnezyum hapı içmiyorum değerlerimi yükseltti kramplarım olmuyor 😊
Elifaka Bilgeninannesi ayy cok ii bencee eskiden sevmiodum da bu beypazarinin iymis icebildim yada agriya dayanamadim tadini farkedemedm 😥
Neheaaei Elifaka içmekte bi sakınca yok ama bende de aynı şekilde ciddi rahatsızlık oluşturuyor o yüzden içmemeyi tercih ediyorum..
Mervee58 Elifaka benim ilk zamanlar içim yanıyordu resmen sadece sade soda iyi geliyordu bazen iki tane içiyordum şimdi arada içiyorum ☺️