Mineefee DuyguGkgz ne güzel😊çok iyi doktor ben çok memnunum kendisinden onun tatlı dili tecrübesi için inegolden geliyorum😊
SyhnHtp melike25 2500 tl diye biliyorum bmde sma sendika indirimi burada da geçerli diye biliyorum. İnşallah sizin sendikasa geçerlidir yaklaşık %20 ye yakın indirim uygulanıyor
DuyguGkgz Mineefee ay aklıma gelmişken sorayım cinsiyeti kaçıncı haftada söyledi erken haftalarda tahmin yapıyomu acaba 🙈😊
Mineefee DuyguGkgz ben 15.haftada kontrolé gittiğimde kız oldugunu söylemişti bidaha değişmedi şükür 😉
DenizGn Natal klinik Ahmet yılmaza gidiyorum. Medicalpark medicana jimer acıbadem ile anlaşmalı doktor muayne ücreti 180 tl. Çok memnunum..
DuyguGkgz aysenturna eğer sigortalıysanız normal 3500 sezeryan 4000 ama yıl içinde küçük zamlar da gelebilirmiş 😊
Ddmyvz DuyguGkgz canım 2018 fiyatları mı bunlar? Detayli ultrasona jimer de giricem belki orada devam ederim de
DuyguGkgz Ddmyvz Evet bi hafta önce bilgi aldım ama yıl içerisinde zam uygulanabiliyormuş bunu da belirttiler
pembepapatya aycanclsr 13. Haftada erkekge benziyo ama net deil diyorum dedi 17. Haftada kesin kiz dedi muallaktaym yani bende kesin dedi ama detayli bekliyrum😇
aycanclsr pembepapatya ukızı erkege benzetmesi entresan olmus gercekten😊hayirlisi olsun cnm Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah😊