lazkizi61_ Asellinannesi ona gitmediğime çok pişmanım doğumum geceye gelirse insallah ona denk gelir diyorum valla :)
Asellinannesi Esenler medipol emine zeynep çok tatlı bi kadın ankarada oturuyorum ama dgumumu o yaptırıcak inşllh istnbula gttıkce muane oldum
Asellinannesi Esenler medipol emine zeynep çok tatlı bi kadın ankarada oturuyorum ama dgumumu o yaptırıcak inşllh istnbula gttıkce muane oldum
Asellinannesi Minnosannis01 küçük olması eski olması bnde o yuzden oraya hiççç gtmek istemedim evın yanı halbuki
Ayferrrr Minnosannis01 evet hastane pek güzel değil ama benim için önemli olan doktor canım bu 3. Doğumum olacak inşallah o hastaneye gittim çok ilgililer tabi yine sizin tercihiniz ☺️
burcuisik12 Minnosannis01 canım.cocuklugum gungorende gectı arkadaslarım güngören ozel hastanede yaptı dogumu. Hatıce yalcınkaya oneririm bende 2 ye hamileyim bagcılar iklim hastanesinde nehir bayrama giidyorum bi randevu İcin 2 saat bile bekliyorum doktor cok iyi ve işini cok iyi yapıyor ben doguma bu doktorda girmedim medikalparkta yaptım ama esenler guney hastanesinden bagcılara geciş yaptı bi googleden uzmanlık alanlarına bak derim iki doktorunda💕💕❣️
lazkizi61_ Asellinannesi kuzum iki haftam kaldı ortalarda olsam hemen giderdim :(bende sonradan duydum o doktoru
Asellinannesi lazkizi61_ anldım cnm kaç haftalıksınki bende kndim nette arastrdım istedm doktru bulamdım nöbetteydi o gece sans eserı dnk geldik nöbetcı doktra muane oluyum dedım😂
Bkta Esenler medipolde emine zeynep doktora gidiyorum çok memnunum 28.hafta bitti inşallah böyle devam ederiz. Doğum fiyatlari da mega medipolle sanirim aynı ancak yeni yildan sonra fiyatlar değişir dediler.