Oykutoskuzey Kizlar merhaba ben 13 haftalik ikinci bebeğime hamileyim. İkili tarama testinde mom diye birşey var benim 0.40 çıkmış bide 1/10000 yaziodu. Bu testte neye göre hangi değere göre iyi yada kötü olduğunu anlayabiliriz. Bilgisi olan var mı acaba,??
fatooss benim bildigim kadariyla ikili test yazan yerdeki sayiya gore cnki benmki biraz bugun yuksek cikti sizinki kac cikti canim
Oykutoskuzey fatooss valla benim 1/10000 yaziyordu. Papp-a 0,65 yaşıyordu bide cnm. Senin kaç çıktı peki
Biranne00 Oykutoskuzey googla resim yükle yaz kuzum ilk çıkan bağlantıya tıkla fotoğrafı yükle daha sonra altta çıkan ilk bağlantıyı kopyala buraya yapıştır paylaş
Biranne00 Oykutoskuzey normal çıkmış kuzum gözünaydın sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim inşallah 🙏🏻🥰
fatooss Oykutoskuzey canim bide sigara kullaniyomussun onu doktora senmi soledin kagitta cikmis bende iciyorum ama benimki cikmamis nie acaba
fatooss Biranne00 benimde bole cikti canim bakarmisiniz bugun ikili test sonucum cikti https://hizliresim.com/jq74qG
Biranne00 Oykutoskuzey bende iki gündür gece gündüz ikili tarama sonucu araştırıyorum ineternette girmediğim sayfa indirmediğim tıp makalesi kalması en sonunda referans değerler arasında grafik örnekleri buldum ordan karşılaştırma yaptım ve bende post olarak sorduğumda zaten grafikten yorumlandığını öğrendim. Komşumda baş hemşire ona sorduğumda oda biraz anlattı ve çok azda olsa fikir sahibi oldum. Doktor randevum cuma günü kendimde çok evhamlıyım içim içimi yerdi o yüzden azda olsa gitmeden fikir sahibi olmak için çok fazla araştırdım. Sizin sonuçlarınızda güzel görünüyor tabi en iyisini doktorunuz bilir benimkisi küçük bir öngörü sadece içinizi rahatlatmak için kendim evhamlı olduğum için herkesi öyle görüyorum 🥰🙏🏻
Biranne00 fatooss canım değerlerimiz bir birine çok yakın benimde böyle çıktı aynı sayılır hemen hemen yaşımızın yakın olmasından dolayı sanırım. Çok güzel çıkmış grafikte canım sonuçların gözünaydın 🙏🏻🥰
fatooss Biranne00 canim doktorum bugun bana orta riskli dedi baska doktorlara sordum onlarda normal diyor kime inancami sasrdim