gizembas Kizlar iyi aksamlar yarin saglik ocaginda asi olucagim daha dogrusu bana 4 aralik icin gun vermislerdi ilk kayit actirdigimda tetanoz asisi ates vs yapar mi cok agrisi oluyor mu endiseleniyorum ve de baska nelere bakiyolar asi disinda?😕
Damla0x gizembas canim merhaba😏 ben ikinci dozunu gecen carsamba yani bir hafta önce oldum ve iğneyi bile hissetmedim girerken. artık iğnelerin uçları aşırı ince oluyor hissetmiyorsun bile girerken hatta bende ağrı bile olmadı diyebilir🌿🌿 hiç korkma sakın kan vermek falan bunlar daha can yakıcı geliyor bana, ayrıca daha yaşayacağımız şeylerin yanında tetenoz en hafifi diye düşünüyorum 😖😖😅😅
Berrinsoygazi gizembas ben 2 dozdada ne ağrı ne ateş vs yaşamadım . Kolumu hafif biryere çarpmış gibi çok az ağrı oldu kolumun üstüne bile yatabilmiştim
Eliz25 gizembas korkma 3 gün sadece üstüne yatamiyosun kolunun o kadar belki herkeste farklıdır ama bende ateş de olmadı yapılırken de acımadı sadece sonrasında 3 gün o kolumun üstüne yatamadım sonra geçti he bir de banyo yapma ben hemen akşamında yaptım çok bişey farketmedi ama sen yine de yapma
Oznur69 Bnde çok korkyodum ama, yaparlarken fln fazla acı olmuyor Bn sadece bilmeden ardına duşa girdim, bir kaç gün kolum ağrıdı o kdr 2 dozu da oldum Bn 2 3,güne geçiyor ağrısı oda çok rahatsız eden bir ağrı değil korkma
gizembas Damla0x benim aci esigim cok dusuk dogum sancisinin yaninda bir hic tabiki ama ateslenmek korkutuyor sadece 🤨
Oznur69 gizembas Bn hemşireye sordum girebilir iyim DİE oda gir demişti girdikten 1 gün sora ağrı girdi bnde duştan dır dedim ağrıyı ilk dozumda. İkinci dozu olduktan sora girmedim gene ağrıdı ama
Nuryldrm Eliz25 aynen bende kolumun üstünde yatamadım bir kaç gün ateşim falanda çıkmadı geçti sonra zatem
Nuryldrm gizembas ben ilk aşimi oldum ateşin falan çıkabilir dediler ama benim pek bi şikayetim olmadı sadece aşı yapılan yer açıdı bir kaç gün içinde geçti
Pnrtl gizembas ilk olarak bebeğin kalbini dinledi ebe daha sonra aşı yaptı bende forumda ki yazıları okuduktan sonra korkarak gitmiştim ama çok şükür hiçbşey olmadı🙏💋
Eliz25 Ya kızlar bende sunu sorayim size 37+4 haftalık hamileyim ilk tetenosumu yaptırdım ama ikincisini yaptırmadım sebebi de agrilarim cok fazla olduğu için gidemedim aile hekimliğine çok uzak diye sizce sorun olur mu? Doğum esnasında yaparlar mı,
Berry Eliz25 birinci tetanoz aşısının koruyuculuğu 1 ay ikinci tetanoz aşısının koruyuculuğu 6 aydır. O yüzden ikinci aşı birinci aşıdan 1 ay sonra yapılıyor. Eğer ilk aşının üzerinden 1 aydan fazla geçtiyse ilk aşının bir etkisi kalmadığından aşılanmaya baştan başlamanız gerekir. Doktorunuzla görüşün bence
Hilallsen gizembas korkutmak istemem, benim de yarın 2. Tetenoz aşısı var kara kara düşünüyorum valla. 1. Olduğunda ben böyle bir ağrı hissetmedim. 1 hafta ağrıdı. Belki benim canım biraz kıymetlidir ondan da olabilir. Ama çok ağrıdı. Devamlı kolumu bükük tuttum. Üstüne yatamadım. Ne yapacağımı şaşırdım. 2. Si ise yarın. Korkuyorum valla.
Hilallsen gizembas inşallah artmaz. Bende vuruldum şimdi ama şu anlık bir şey yok. Ama bende biliyordum bir kaç saate artacak 😞
Toprakkkmilaaa20 gizembas ben 3 gün önce oldum ama hiç bir yan etkisi olmadı kolum da çok hafif bir ağrı oldu ay sonun da 2.doz olucam korkmayın