genc-anne 17 haftalığım 13. haftada dikiş atıldı canım ilk 3 gün hep yattım şimdi ağır iş yapmamak çok ayakta kalmamak şartıyla ev işlerimi hallediyorum yemek ufak tefek gerisini eşim yapıyo çok şükür şimdilik iyiyim ama benim için önemli olan 20 28 hafta

elmdmr banada atılcak 13.haftada 😔 bizim burda doktor sıkıntımız var o ameliyatta güvenemiyorum her doktora.Yavas yavas kalkıp iş yapıyor olmanıza çok sevindim neden o haftalrdan korkuyorsunuz peki?

genc-anne ben serklajli değilim ama kısalma var ilaçla biraz düzeldi gibi ama kasık agrım var korkuyorum bu günlerde

genc-anne ben serklaj olmadım ama bütün hamileliğim boyunca rahim ağzı kısalığından yattım 38+5 te doğum yaptım ve suan bebisim yanımda uyuyor 9 aylık olmak üzere sakın umudunuzu kaybetmeyin ve moralinizi cok yüksek tutun🙏🏻🤗

GamzeCan Ne güzellll❤️ rabbim bizede göstersin o günleri peki rahım ağzı kısalık nasıl oluyor onu herkes yazmış ama hiç anladm rahım agzı yetmezliğiyle aynı şeymi

genc-anne 12+5 te üni hastanesinde oldum serklaji. Önceki gebeligimde 21.haftada açılma yüzünden bebeğimi kaybettim. Bu gebeligimde kısalma vardı.serklaj öncesi 24mm ölçülmüştü. Dikise rağmen kısalma devam ediyor. Su an 20 mm civarı ile 25+2 olduk. İnşallah sonuna kadar gidicez.

genc-anne aynı şey canım. Zaten ya kısalma oluyor yada acilma. Kısalma sonucu doğum başlıyor ve açılma oluyor.

1. Haftamda 1cm açılmayla acilen serklaj yapıldı, şuanda 26.haftanın içindeyiz inşallah hayırlısıyla 32.haftadan sonraları da görürüz hepimiz. Doktoruma güveniyorum, pozitif düşünmeye çalışıyorum

genc-anne nerde oturuyosun canımm özel bulmaya çalış bulamazsan üniversite hastanesine yaptır kesin attır ama canım Allah korusun bi şey olursa keşke attırsaydım diye kendini suçlarsın. ben daha önce 20. haftada kaybettim bebeğimi o yüzden korkuyorum canım

Hayalim_ çok sevindim canım inşallah sizde sağ salim kucağınıza alırsınız bebişleri🙏🏻🤗

genc-anne 22. haftamda serklaj oldum 35+2 oldum çok şükür. Genel olarak yatmakla geçiyor ev iş yapmak yok, çok ayakta kalmak yok hatta oturmak yok yatacaksin dedi doktorum. Hamilelik ilerledikçe baskı arttığından çok daha dikkatli olmak gerekiyor. Biraz bunalmadım değil ama bunada şükür.