Merve_kucuk Kbra_nur Belki iç karnınız geniştir. Yada ilerleyen zamanda çıkacak. Yada biraz kilolu hamile kaldıysanız ondanda olabilir.
Tutu_ali_vefa Kbra_nur Canım uzulme benımde oyleydı 21.haftada yenı yenı bıraz oluştu 😀şu an 7 aylığım ama baskalarının 4 aylıgı gıbı cpk az bı gobek var. Onemlı olan bebeklerimızın sağlığı, artık takmıyorum göbeği.
Gamzee00 Kbra_nur tek değilsin merak etme 🙈 bende 18 haftadayım yalnız ben çok zayıftım dümdüz bir karınla hamile kaldım tabi gine var yok değil ama benimle aynı olan kişiler var çevremde onlarınki benimkinden çokca büyük millet hamile olduğuma inanmıyo o derece çıkar heralde zamanla 😂
Emikkca Ya bunlara takilmayin bebek saglikli olsun kilosu iyi olsun yeter bende siz gibiydim 36 haftalik hamileyim ama karnim 6 aylik gibi ama bebgimin kilosu iyi en azindan boyle dusunun catlaklar az oluyo ama bende biraz catlaklr baslamis😓
Kbra_nur Emikkca aynen canım saglık olsunda benimde bebeğimin kilosu iyimiş bende 2 kilo galan aldm cok degil
Denizincani Kbra_nur canim son iki aydir hamile oldugum disardan belli oluyor 34. Haftamdayim merak etme cikar
berf_16 30 haftalığım hala fitim 😂 belli oluyor ama ne kılo aldım ne bişey doğurucam az kaldı hala öle koca koca göbeğim yok çatlağımda yok 😂 son zamanlar çıkar diyolar ama bilemiyceğim 🤷🏻♀️ Bu arada ben 3 kılo almama rağmen bebeğimin kılosu vs çok iyi 🥰
Denizincani berf_16 sadece 3 kilo mu masallah 👍kacinci haftadasin canim sasirdim bnde zayif hamile kalmama ragmen 12 kilo aldm 34. Haftamzdayz
Hamileanneler_25 Kbra_nur Ben 28 haftaligm ama 4 aylık karnım var gibi ayaktayken oda oturunca kayboluyor 😂
Hamileanneler_25 Kbra_nur evet iç karnımız büyük demek ki bu halde zor hareket ediyorum egilemiyorum öyle olsam düşünemiyorum 😂ikinci hamileliğim bide ilkinde de karnım yoktu bunda da
zelis63 Kbra_nur canm ben hiç sorun yapmıyorum ama şimdiden az bisey var ama bazen eğlirken karnım ağrıyor büyüdüğü zaman düşünemiyorum 😅 son aylar birden pıtlar
berf_16 Denizincani 30+4 üz ilk 4 ayım çok sıkıntıydı 57 kılo ile hamile kalıp istifralar yüzünden 7 kılo verdim 50 kılo oldum şuan daha yeni yeni kılo alıyorum 53 üm
Kbra_nur Denizincani suan 18 haftalıgım cok yemiyorum ben ya yani iştahım hiç yok öyle ama yemek vs seçmem 😅 baklm ilerleyen zamanlarda alcakmıyım