Gulfem07 Meltemkskn ağrıyla uyanıyorsunuz kasılma var demek bana göre kontrole erken gidin bence ne olur me olmaz.Benimde kasılmalarım oluyor düzensiz sürekli yatıyorum inşallah aralık ayını cıkartırız.Bel agrım sırt agrım başladı.Tam 33 haftaligiz bugün.
Minikfasulyeninannesi Elif272727 2-3 hafta önce başladı sanırım kilo alıp büyüdükçe de hareketleri hem daha belirgin hem daha sert oluyor ☺️
Minikfasulyeninannesi Elif272727 kuzum üzülme rabbim sağlık versin gerisi önemli değil sağlıkla alalım kucaklarımıza ☺️Civcivlerimizi
ddduygu Bende aynı haftadayım bende de aynı şikayetler var bide akıntım çok fazla sankı akıntıyla beraber suyum geliyor ama sürekli gelmediği için emin olamıyorum
Gulfem07 Meltemkskn ohooo hangi ilişki 😂bizde ilişki falan kalmadı hamile kaldım kalalı yok düşük tehlikesi atlattım sonra erken doğum riski oldu vs vs :)33 haftaligiz inşallah 36 yi geçeriz yaklaştıkça da korkuyorum.
Nurdannnnnn Bizde 32 haftadayız nst de hissetmediğim kasılmalarım ve sancılarım çıktı ama zerre ağrı hissetmediğim için doktor muayene etmedi sanırım bu haftalarda bunları bu kasılmaları yaşayacağız benim de kalçam da kasıklarımda ağrı oluyor
Gulfem07 Meltemkskn valla arkadas olduk 🤭o da bende bebeğimiz iyi olsun da başka bir şey umrumuzda değil şu an 😊
Nurdannnnnn Meltemkskn dayanamayacak ağrılarınız olursa bence acile gidin bu haftalarda alttan muayene sakıncalı olur sanki
Gulfem07 Meltemkskn alttan muayenede sakınca yok ki benim erken doğum tehlikem olduğu halde 3 kere falan bakıldı