Tubasim minikmucizem1_ çok şükür 6.haftaya girdim. Geçen hafta bebeği ve yolk saçı da gördük. On gün sonra kalp atışı için gideceğiz. Rabbim herkese nasip etsin 🙏🏻
minikmucizem1_ Tubasim çok sevindim canım bende aşılama tutmayinca rahim filmi çektirdim ama ik8 tüptede sorun yok bu ay normal deneyeceğiz eğer olmazsa diğer ay aşılama tekrar
Ladygirl Ozz10 canm kaç gün yumurtladın birde ayda sadece 4 gün mü girdin yoksa devm ettinmi 1 gün dolu boşa buarada tebrikler:)
Ozz10 Ladygirl canimm yumurtlamam iki gun surdu. Valla bu ay sadece 4 kez ☺️ 20-21 yumurtlama gunumdu 22 de catladi. Ben 17-20-22-24 te iliskiye girdim cok sukur tuttu.
Belirsiz Ozz10 hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına al inşallah 🤲🤲🤲bu ay ben de istiyorum bana da dua eder misin 😍
Altus Ozz10 hayırlı uğurlu olsun kuzum Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin Allah acısını göstermesin vatana millete hayırlı evlat olsun Allah analı babalı büyütsün
Anne18 Ozz10 ayy ne guzel cok sevindim bende hamıle kalmaya çalışıyorum inşallah bende sizin gıbı boyle çizgiler görürüm Allahım inşallah bende bir gun boyle buraya hamileyim diye yazılar yazarım Rabbım duy sesımı 🍀☹️
Tubasim minikmucizem1_ rahim filminden sonraki ay hamile kalmıştım ben ilk gebeliğimde ama malesef boş gebelikti. Allah nasip etsin en yakın zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar 🙏🏻 Hamile kalınca da iş bitmiyormuş yalnız o kadar korkuyoruz ki. Yokmuş öyle havalara uçmalar falan