qusel Merbe61 kuzum 2 ay once ikizlerimi kaybettim kalp atidi duyamadik. Ama bak yine hamileyim ve kotu dusunkemeye calisiyorum sende oyle yap iyi dusun iyi olsun
hulya4627 Kubra_ksk geçen hafta rahim ile kese arasında çok az bi pıhtı var dedi ondan bu haftada çağırdı o zaman yarın gidicez çünkü
Safiye12 Gazel0606 o mide bulantisi bendede var Allahım ama hiç birşey yiyemiyorum ben yiyorum bulaniyo seninde oylemi
hulya4627 Merbe61 o bendede vardı geçti çok şükür ya bol bol su iç yat dinlen ilaç verdiyse ihmal etme lekekenmen geçicektir inş cnm
Safiye12 Merbe61 bendede var lekelenmeler senin hangi renklerde canim lekelenme bende duydum bugün kalp atışını
Ahmtmmm hulya4627 bende aynı şekilde canım bizim de düşük tehlikemiz var allahım sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin
hulya4627 Ahmtmmm yarın yine kontrolümüz var umarım herşey yolundadır hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşallah
Merbe61 Safiye12 lekelenmelerim kahverengi 6haftada basladı hergun degıl ama ıkı uc gun de bir gelıyor dun ılk defa acık pembe gibiydi doktor da bısey demiyor bakalım dınlenıcez
hulya4627 Safiye12 tam 6 haftalıktı biraz kanamam oldu kırmızı renkti daha önce kadın doğum da çalıştığım için hemen acile gidip pruluton düşük önleyici iğne yaptırdım iğneden sonra kahverengi oldu lekelenme şeklinde 2 gün sürdü oda geçti 8 haftalık olduk bugün yarın tekrar kontrolümüz var umarım herşey yolundadır hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşallah
Merbe61 Safiye12 bisey olmaz ınslaalh kanaması olup ped takanlar varmıs dusuk yapmıyoruz diyorlar hafıf lekelenmeleri artık kafaya takmıycaz strese etkiliyor ayrıca el muhyı esmasını çekerseniz dusuk olmazmıs
Ayse-gul Bende 6 haftaligim tüp bebekle oldu beşinci haftada keseyi gördük kalp atışı için sekizinci haftada cagrdi yanlız bende hiç belirti yok göğüslerim sis belim bazen ağrıyor normal mi belirti olmaması korkyorum ters giden bişey olur diye
hulya4627 Ayse-gul cnm bendede hiç belirti olmadı 7 haftada 1 2 gün aşırı bulantı kusma oldu şuan azaldı bulantı tek var ara ara kasık ağrısı bel ağrısı ve göğüsler de ağrı var bende hiç.belirti yok diyorum birden geldi her insanda farklı bir süreç işler o yüzden rahat ol 8 haftalık olduk şuan
Safiye12 hulya4627 bizimde 1 haftadır var bebek iyi 3 günde bir aynı iğneden vuruluyorum bundan önce bir tane kaybım var bakalım